Årets studentkategori

Presenteras av Eventyr 2019

Studerar du projektledning, event marketing eller konceptutveckling – då kan du vara med och tävla i Gyllene Hjulets studentkategori!

Vad är Årets Studentkategori?

Såväl sponsring som event växer som marknadsföringskanaler varje år och tar allt större del av den totala reklamkakan. Vi ser ett behov av att branschen fortsätter att utvecklas och våra kollegor fortsätter att utbildas för att vi ska hålla oss uppdaterade och vara absolut bäst på det vi jobbar med; upplevelsebaserad kommunikation. I vår branschtävling Gyllene Hjulet vill vi därför lyfta framtidens arbetskraft genom att låta studenter som studerar event marknadsföring vara med och tävla i Årets Studentkategori. Eventstuderande tävlar i lag om max 4 personer som får möta en brief vilken ska besvaras inom 48 timmar.

Om tävlingen

Tävlingen riktar sig mot drivna studenter inom event som vill ta chansen att känna på hur eventbranschen fungerar i det verkliga livet. Tävlingen går ut på att ni som lag får en brief skickad till er, som ni har 48 timmar på er att besvara. Briefen 2019 skrivs av byrån Eventyr som tillsammans med sin kund Stiftelsen Friends kommer att ge studenterna i uppdrag att skapa ett koncept och ett event.

Fokus kommer att ligga på idé och koncept där man på ett kreativt sätt nyttjar eventkommunikation för att skapa effekt. En jury bestående av personer med stor erfarenhet från eventbranschen  kommer att gå igenom alla bidrag och utse det vinnande teamet.

Vinnande laget kommer få den unika möjligheten att delta på Gyllene Hjulet-galan som hålls i april på Annexet, Stockholm. Resa samt övernattning ingår om laget inte har Stockholm som hemort. Att vinna Årets Studentkategori innebär oändliga möjligheter att knyta kontakter, få in en fot i eventbranschen och inte minst en högst meriterande erfarenhet på CV:t samt en stor ära.

Tävlingsdatum 2019

Tävlingen hålls den 20 – 22 februari 2019. Biefen kommer att mailas ut till lagledaren den 20 februari och från att ni mottagit denna har ni 48 timmar på er att besvara den och skicka in ert bidrag.

Hur tävlar man?

Tävlingsanmälan 2019 är öppen till och med den 18 februari.
Dela in er i lag om max 4 personer och anmäl er här. 

Läs även igenom: Villkor för registrering (användning av personuppgifter)

Juryn 2019

Ordförande: Niclas Rahm, Creative Director Eventyr
Malin Duintjer, Insamlings- och marknadschef Stiftelsen Friends
Lina Harbom Hedberg, projektledare, konsult och författare
Tomas Stålmarck, Content Producer, Minnesota
Kristoffer Schjött-Quist, Strategic Content Developer/Founder Eventyr
Marie Blomqvist, Head of Sales, Eventyr
Anna Hellström, Project Manager, Eventyr

Glöm inte att följa oss på Facebook & Instagram