Årets studentkategori

Studerar du projektledning, event marketing eller konceptutveckling – då kan du vara med och tävla i Gyllene Hjulets studentkategori!

Vad är Årets Studentkategori?

Såväl sponsring som event växer som marknadsföringskanaler varje år och tar allt större del av den totala reklamkakan. Vi ser ett behov av att branschen fortsätter att utvecklas och våra kollegor fortsätter att utbildas för att vi ska hålla oss uppdaterade och vara absolut bäst på det vi jobbar med; upplevelsebaserad kommunikation. I vår branschtävling Gyllene Hjulet vill vi därför lyfta våra studenter och framtidens arbetskraft genom att låta dessa vara med och tävla i Årets Studentkateogir. Eventstuderande tävlar i lag om max 4 personer som får möta en brief vilken ska besvaras inom 48 timmar.

→ Ansök till projektgruppen!

En projektgrupp av studenter i Stockholm kommer att tillsättas vilka kommer att ansvara för kategorin och tävlingsförfarandet. Vill du vara med och jobba med branschens roligaste tävling och ha möjlighet att medverka på galamiddagen? Läs mer och ansök till projektgruppen här!

 

Om tävlingen

Tävlingen riktar sig mot drivna studenter inom event som vill ta chansen att känna på hur eventbranschen fungerar i det verkliga livet. Tävlingen går ut på att ni som lag får en brief skickad till er,  som ni har 48 timmar på er att besvara.

Fokus kommer att ligga på idé och koncept där man på ett kreativt sätt nyttjar intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. En jury bestående av personer med gott renommé och stor erfarenhet från eventbranschen kommer att gå igenom alla bidrag och utse det vinnande teamet.

Tävlingsdatum 2019 kommer snart! 

Vinnande laget kommer få den unika möjligheten att delta på Gyllene Hjulet-galan som hålls i april på Annexet, Stockholm. Resa samt övernattning ingår om laget inte har Stockholm som hemort. Att vinna Årets Studentkategori innebär oändliga möjligheter att knyta kontakter, få in en fot i eventbranschen och inte minst en högst meriterande erfarenhet på CV:t samt en stor ära.

Hur tävlar man?

Tävlingsanmälan 2019 öppnar i januari.
Dela in er  i lag om max 4 personer och anmäl er genom att skicka ett mail till: studentkategori@ses.se..
Uppgifter behöver vi vid anmälan:

  • För och efternamn på alla fyra deltagare i laget
  • Uppgifter till kontaktpersonen i laget (namn, mailadress och telefonnummer)
  • Vilken skola ni går på samt om ni går utbildningens år ett eller två

 

Läs mer och följ oss på Facebook!