Är du SES-teamets nya administratör?

Nu söker branschorganisationen Sponsrings & Eventsverige en administratör som vill vara med och driva mötesindustrin till nya höjder.

Vilka är SES?
SES, Sponsrings & Eventsverige, är den samlande kraften bakom den dynamiska och växande intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. Våra medlemmar och samarbetspartners planerar och genomför majoriteten av landets större event, möten och mässor. Organisationen startades som förening 1986 och har idag runt 250 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, byråer, rättighetsinnehavare, mässor, konsulter, destinationer och leverantörer.

Vad vill SES?
Vi vill sprida kunskap om nyttan med SES, kraften i mötet och passionen för intresse- och upplevelsebaserad kommunikation och bygga en stark gemenskap och framtidstro bland våra medlemmar genom inkludering och engagemang. Vi vill flytta fram branschens positioner, sticka ut hakan och hjälpa medlemmarna att hitta nya vägar framåt.

Hur ser dina arbetsuppgifter ut?
Verksamheten är i huvudsak projekt- och aktivitetsstyrd med SES-teamet som ett naturligt nav och kontaktpunkt för branschen. Som administrativ koordinator är du spindeln i nätet med daglig kontakt med våra medlemmar i olika ärenden via telefon och e-post. Du sköter medlemsregistret och de löpande administrativa och ekonomiska uppdragen med järnhand. Förutom den årliga tävlingen och galan Gyllene Hjulet där vi samlar och hyllar vår fantastiska bransch, arrangerar SES även ett flertal mindre möten, seminarier och medlemsträffar under året som du kommer att vara med att genomföra.

Till din hjälp har du ett taggat team, dedikerad styrelse och engagerade och kompetenta medlemmar i branschen som genom olika forum bidrar med sina erfarenheter, perspektiv och kunskaper.

Vem är du?
Vi söker dig som har något års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du är driven och strukturerad, gillar att ta eget ansvar och jobbar gärna mot uppsatta mål och deadlines. Du är en social stjärna som får energi av många kontaktytor och sätter teamet före jaget och kavlar upp ärmarna och får jobbet gjort där det behövs.

Vad erbjuder vi dig?
Som branschorganisation för sponsrings- och eventbranschen erbjuder vi dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö med goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter inom branschen. Självklart har vi en flexibel syn på arbete och du kommer att kunna varva mellan att arbeta på kontoret i centrala Stockholm och hemifrån när det passar.

Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare
Placeringsort: Stockholm
Senaste datum för din ansökan: 3 december 2021

Ansök idag – skicka din ansökan till malin@ses.se
Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Malin Ekman på malin@ses.se eller 0707-480641. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi SES!

Om SES

MEDLEMSREGISTER

GYLLENE HJULET