SES SÖKER SENIOR PROJEKTLEDARE

Är du SES-teamets seniora projektledare!?

Nu söker branschorganisationen Sponsrings & Eventsverige en senior kommunikativ projektledare som vill vara med och driva mötesindustrin till nya höjder.

Vilka är SES?
SES, Sponsrings & Eventsverige, är den samlande kraften bakom den dynamiska och växande intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. Våra medlemmar och samarbetspartners planerar och genomför majoriteten av landets större event, möten och mässor. Organisationen startades som förening 1986 och har idag runt 250 medlemsföretag där expertisen inom branschen finns representerade såsom köpare, byråer, rättighetsinnehavare, mässor, konsulter, destinationer och leverantörer.

Vad vill SES?
Vi vill mer än bara synas – vi vill SES! Vi vill sprida kunskap om nyttan med SES, kraften i mötet och passionen för intresse- och upplevelsebaserad kommunikation och bygga en stark gemenskap och framtidstro bland våra medlemmar genom inkludering och engagemang. Vi vill flytta fram branschens positioner, sticka ut hakan och hjälpa medlemmarna att hitta nya vägar framåt.

Hur kan du bidra?
Verksamheten inom SES är i huvudsak projekt- och aktivitetsstyrd med SES-teamet som ett naturligt nav och kontaktpunkt för branschen. Detta innebär ett spännande och varierat arbete med breda kontaktytor. Du kommer att ansvara för att projektleda och kommunicera olika typer av aktiviteter gentemot våra medlemmar och branschen i sin helhet där hållbarhet och mångfald värderas högt. Du står med ena benet i projektledningen och det andra i kommunikationen.

Tillsammans med verksamhetschefen kommer du strategiskt utarbeta, planera, genomföra och optimera projekt och andra aktiviteter för att skapa ett relevant medlemsvärde. Förutom den årliga tävlingen och galan Gyllene Hjulet där vi samlar och hyllar vår fantastiska bransch, arrangerar SES även ett flertal mindre aktiviteter under året – både digitalt och fysiskt.

Vem är du?
Vi söker dig som är en affärsorienterad och strategisk projektledare med erfarenhet från att ha drivit projekt framgångsrikt. Du kommer att arbeta med både långsiktiga- och kortsiktiga projekt och behöver därför ha ett strukturerat förhållningssätt, en stresstålighet och en förmåga att se helheten. Du har dessutom en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och gillar att producera content till nyhetsbrev, pm, sociala medier och webb. Du kommer även att vara delaktig i framtagningen av en SES-app som vi just nu utvecklar tillsammans med en partner.

Du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppgifter och har i botten en akademisk utbildning eller motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom projektledning/kommunikation/marknadsföring.

För att trivas i rollen tror vi att du är du en person som är trygg, social och förtroendeingivande och bra på att bygga goda relationer. En prestigelös doer och lagspelare, nyfiken och passionerad med stark egen drivkraft. Du sätter teamet före jaget och kavlar upp ärmarna och får jobbet gjort där det behövs.

Vad erbjuder vi dig?
Som branschorganisation för sponsrings- och eventbranschen erbjuder vi dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö med goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter inom branschen. Självklart har vi en flexibel syn på arbete och du kommer att kunna varva mellan att arbeta på kontoret i centrala Stockholm och hemifrån när det passar.

Till din hjälp har du ett taggat team, dedikerad styrelse och engagerade och kompetenta medlemmar i branschen som genom olika forum bidrar med sin erfarenhet, perspektiv och kunskap.

Tjänstens omfattning: heltid tillsvidare
Placeringsort: Stockholm
Senaste datum för din ansökan: 12 november 2021

Ansök idag – skicka din ansökan till malin@ses.se
Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Malin Ekman på malin@ses.se eller 0707-480641. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi SES!

Om SES

MEDLEMSREGISTER

GYLLENE HJULET