Folk på väg

Aktiva Event har rekryterat Alexandra Ahlgren från affärsresebyrån Egencia.

Efter en längre tid av hög efterfrågan har Aktiva Event förstärkt sin verksamhet och rekryterat Alexandra Ahlgren som senast jobbat som kundansvarig projektledare på Egencia Sweden med affärs- och eventresor. Hon har erfarenhet av arbete med grupper både i Sverige samt utomlands bl.a. på en DMC i Mexico.

Efter utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut med inriktning på resor har hon byggt upp en bred erfarenhet och kunskap inom en rad områden såsom Amadeus, IATA, internt utvecklingsarbete, uppstart av ny avdelning samt hantering av både mindre och större grupper.

” – Vi är mycket glada över att Alexandra valt att ansluta sig till oss och bli en del av vår fortsatta utveckling. Hennes erfarenhet kommer bli till stor nytta för vår verksamhet, både i våra kunduppdrag och vår interna utveckling, säger Stefan Warell, VD och ägare till Aktiva Event.

” – Det känns spännande att få möjligheten att utvecklas på en ny arbetsplats med nya utmaningar, kollegor, och kunder. Jag ser mycket fram emot att få bli en del av Aktiva Event, säger Alexandra.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Stefan Warell, VD Aktiva Event, 08-564 606 84, stefan@aktivaevent.se

Alexandra Ahlgren, Aktiva Event, 08-564 606 88, alexandra@aktivaevent.se

 

Om Aktiva Event

Aktiva Event är en eventbyrå etablerad år 2000 verksam inom professionella möten och marknadsevents. Med fokus på kundernas varumärke och målarbete samt med höga krav på kreativitet skräddarsys uppdrag inom områden såsom större och mindre konferenser, kunddagar, konferensresor och kickoffer i Sverige samt utomlands, julfirande, produktlanseringar, invigningar, road shows och action marketing.

Aktiva Event vann Gyllene Hjulet 2015 för Årets Hantverk tillsammans med Tallink Silja i samband med Tunnelrun. http://www.aktivaevent.se