Om SES

Det här är SES

SES, Sponsrings & Eventsverige, är den samlande kraften bakom den dynamiska och växande intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. Våra medlemmar och samarbetspartners planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap. Organisationen startades som förening 1986 och har idag runt 230 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, byråer, rättighetsinnehavare, mässor, expo, konsulter, destinationer och leverantörer. SES arrangerar varje år branschtävlingen Gyllene Hjulet.

 

Vad tror vi på?
Vi tror på värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser.

 

Hur jobbar vi?
Vi utmanar hur människor och varumärken möts.

 

Vår vision
Vår vision är att alla ska förstå värdet av intresse- & upplevelsebaserad kommunikation.

VAD ÄR SPONSRING OCH EVENT?

Live, stunt, innehåll eller event? Begreppen inom sponsring och event flyter alltmer ihop eftersom det ena kan ge det andra eller tvärtom. Ju mer integrerad kommunikationen är, desto snårigare är det att kunna definiera de olika delarna. Så här definierar SES disciplinerna:

SPONSRING
Sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Sponsring bygger på ett kommersiellt avtal mellan (normalt) två parter där ett företag betalar för kommersiella rättigheter till ett evenemang, en person, organisation, ett projekt etc.

EVENT/EVENEMANG
Evenemanget är en aktivitet som samlar målgruppen i tid och rum – ett möte i vilket en upplevelse skapas och ett budskap kommuniceras.

EVENT MARKETING
Event marketing är en ansats för att samordna kommunikationen kring ett eget eller sponsrat evenemang.

Bli medlem

Ta genvägen in i branschen som SES-medlem redan idag.link

Läs mer

Styrelsen

Se våra namnkunniga representanter i SES.link

Läs mer

Våra medlemsforum

Kontakta oss

Vår integritetspolicy

Våra medlemmar

Sök bland våra medlemmar här.
link

Läs mer

Stadgar

Föreningens styrelse & stadgar
link

Läs mer

Våra samarbetspartners

 

 

Association partners