SES partners

Ett stort tack till våra partners

– viktiga pusselbitar i vårt arbete för branschen!

Söderberg & Partners erbjuder SES medlemmar en av marknadens bästa försäkringsskydd för eventföretag!

SES har tillsammans med Söderberg & Partners och försäkringsbolaget Svedea tagit fram en företagsförsäkring anpassad för företag som arbetar med att arrangera event, mässor, konferenser, musikarrangemang samt sportevenemang.

 

Appspotr hjälper SES att ta fram skräddarsydda app-mallar för sina medlemmar!

Appspotr och SES arbetar med att ta fram färdiga app-mallar för upplevelseindustrin som är exklusiva för er medlemmar. Dessa utgår man ifrån för att snabbt komma igång – lägg bara in önskad grafisk profil, bygg vidare tills du är nöjd och lansera. Appspotr gör det lätt att bygga, designa och uppdatera fullskaliga nativa mobilappar i ett intuitivt verktyg (CMS) utan att koda. Du hanterar själv din app och din publik med total kontroll.

 

Lyyti hjälper oss att att administrera våra events!

Lyyti är ett eventverktyg som gör det möjligt för dig att skapa lyckade och strategiska event. Oavsett var ditt event äger rum – live, online eller någonstans där mitt emellan – hjälper Lyyti dig skapa event som stärker och möjliggör relationer och därmed leder till bättre business.

 

Multinet och deras tjänst EditNews levererar SES e-postutskick!

Webbtjänsten EditNews är skapad för dig som effektivt och professionellt vill marknadsföra dig till dina kunder, medlemmar och partners via e-postutskick. EditNews innehåller alla funktioner du behöver för att skapa, designa, skicka och följa upp din e-postmarknadsföring. Med EditNews användarvänliga redigeringsverktyg kan du utan förkunskaper enkelt skapa snygga brev, följa upp och förbättra!

 

Notified är verktyget bakom SES pressrum!

Notified erbjuder de verktyg du behöver för att lyckas med kommunikationsarbetet. I en och samma plattform integreras flöden för mediebevakning, möjlighet att hitta och skapa relationer med influencers och journalister, skapa och distribuera engagerande innehåll i levande nyhetsrum.

 

MAQS Advokatbyrå bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Rötterna sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet och är i dag en av de största advokatbyråerna i Sverige, med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Utgångspunkten är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

ReklamJuridik bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

ReklamJuridik har som affärsidé att snabbt och säkert erbjuda tjänster inom det reklamjuridiska området, främst marknadsföringslagen, upphovs- och varumärkesrätt samt lagen om namn och bild i reklam. Att utforma reklam kräver specialistkompetens. Därför finns reklambyråer. Att granska utformningen ur ett juridiskt perspektiv kräver specialistkompetens. Därför finns Advokatfirman ReklamJuridik.

 

Association partners