SES partners

Ett stort tack till våra partners

– viktiga pusselbitar i vårt arbete för branschen!

Söderberg & Partners erbjuder SES medlemmar en av marknadens bästa försäkringsskydd för eventföretag!

SES har tillsammans med Söderberg & Partners och försäkringsbolaget Svedea tagit fram en företagsförsäkring anpassad för företag som arbetar med att arrangera event, mässor, konferenser, musikarrangemang samt sportevenemang.

 

Lyyti hjälper oss att att administrera våra events!

Lyyti är ett eventverktyg som gör det möjligt för dig att skapa lyckade och strategiska event. Oavsett var ditt event äger rum – live, online eller någonstans där mitt emellan – hjälper Lyyti dig skapa event som stärker och möjliggör relationer och därmed leder till bättre business.

 

iTarget hjälper SES med sin medlemshantering

iTarget erbjuder marknadens smidigaste verktyg för att öka intäkter och samtidigt bygga värde för medlemmarna, supportrar och partners. Koppla alla säljkanaler och samla all data på ett kundkort, jobba med marketing automation för att öka försäljningen, rikta kommunikationen rätt och kom igång med lojalitetsprogram för en långsiktig relation.

 

 

SJ är SES Hållbarhetspartner!

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor både i egen regi och i samarbete med andra. SJ erbjuder SES medlemmar som önskar resa till evenemang inom Sverige fördelaktiga priser på tågbiljetter.

 

 

Connect By School för kompetensförsörjning i branschen

SES samarbetar med Connect By School som är ett rikstäckande nätverk för gymnasister och studenter på högskolor samt universitet för matchning mot näringslivet. Arbetsgivare kan på så sätt fånga upp kompetens redan under studietiden genom praktikplatser och arbetstillfällen.

 

MAQS Advokatbyrå bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Rötterna sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet och är i dag en av de största advokatbyråerna i Sverige, med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Utgångspunkten är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

Vakansa bistår SES med att tillgodose lokalbehovet och se över hållbarhetsperspektivet kring lokaluthyrning

Att hitta billiga, flexibla och ändamålsenliga lokaler är svårt, oavsett om det handlar om konsertlokal, mötesrum, kontor, idrottshall eller konferenslokaler. Vi på Vakansa vet att det finns ett överflöd av kvadratmeter i våra städer och det vi gör är att synliggöra och tillgängliggöra alla dessa kvadratmeter som gömmer sig bakom väggarna på alla byggnader! För byggnader ska användas inte stå tomma!

 

 

Multinet och deras tjänst EditNews levererar SES e-postutskick!

Webbtjänsten EditNews är skapad för dig som effektivt och professionellt vill marknadsföra dig till dina kunder, medlemmar och partners via e-postutskick. EditNews innehåller alla funktioner du behöver för att skapa, designa, skicka och följa upp din e-postmarknadsföring. Med EditNews användarvänliga redigeringsverktyg kan du utan förkunskaper enkelt skapa snygga brev, följa upp och förbättra!

 

ReklamJuridik bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

ReklamJuridik har som affärsidé att snabbt och säkert erbjuda tjänster inom det reklamjuridiska området, främst marknadsföringslagen, upphovs- och varumärkesrätt samt lagen om namn och bild i reklam. Att utforma reklam kräver specialistkompetens. Därför finns reklambyråer. Att granska utformningen ur ett juridiskt perspektiv kräver specialistkompetens. Därför finns Advokatfirman ReklamJuridik.

 

Association partners