SES partners

Ett stort tack till våra partners

– viktiga pusselbitar i vårt arbete för branschen!

Söderberg & Partners erbjuder SES medlemmar en av marknadens bästa försäkringsskydd för eventföretag!

SES har tillsammans med Söderberg & Partners och försäkringsbolaget Svedea tagit fram en företagsförsäkring anpassad för företag som arbetar med att arrangera event, mässor, konferenser, musikarrangemang samt sportevenemang.

 

Lyyti hjälper oss att att administrera våra events!

Lyyti är ett eventverktyg som gör det möjligt för dig att skapa lyckade och strategiska event. Oavsett var ditt event äger rum – live, online eller någonstans där mitt emellan – hjälper Lyyti dig skapa event som stärker och möjliggör relationer och därmed leder till bättre business.

 

Appspotr hjälper SES medlemmar att skapa skräddarsydda appar för event och konferens – till medlemspris!

Levandegör dina events och konferenser med en app! Med Appspotrs plattform och SES specialutvecklade app-mall bygger du en eventapp snabbt, kostnadseffektivt och utan meck. Bygg appen själv i vår appbyggare eller låt oss göra jobbet. Distribuera din färdiga eventapp på Apple Appstore, Google Play och som PWA (progressiv web app). Låt din publik anmäla sig, skapa en personlig agenda och nätverka. Engagera dem genom att skicka ut pushnotiser. Allt detta till ett oslagbart lågt pris, tillgängligt endast för SES medlemmar!

 

 

Multinet och deras tjänst EditNews levererar SES e-postutskick!

Webbtjänsten EditNews är skapad för dig som effektivt och professionellt vill marknadsföra dig till dina kunder, medlemmar och partners via e-postutskick. EditNews innehåller alla funktioner du behöver för att skapa, designa, skicka och följa upp din e-postmarknadsföring. Med EditNews användarvänliga redigeringsverktyg kan du utan förkunskaper enkelt skapa snygga brev, följa upp och förbättra!

 

MAQS Advokatbyrå bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Rötterna sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet och är i dag en av de största advokatbyråerna i Sverige, med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Utgångspunkten är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

ReklamJuridik bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

ReklamJuridik har som affärsidé att snabbt och säkert erbjuda tjänster inom det reklamjuridiska området, främst marknadsföringslagen, upphovs- och varumärkesrätt samt lagen om namn och bild i reklam. Att utforma reklam kräver specialistkompetens. Därför finns reklambyråer. Att granska utformningen ur ett juridiskt perspektiv kräver specialistkompetens. Därför finns Advokatfirman ReklamJuridik.

 

Association partners