SES partners

Vi riktar ett stort tack till våra partners som är viktiga pusselbitar i vårt arbete för branschen!

Lyyti hjälper oss att att administrera våra events!

Lyyti är ett eventverktyg som gör det möjligt för dig att skapa lyckade och strategiska event. Oavsett var ditt event äger rum – live, online eller någonstans där mitt emellan – hjälper Lyyti dig skapa event som stärker och möjliggör relationer och därmed leder till bättre business.

 

CONVENDUM möjliggör yta för SES Studio!

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt där de erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Som medlem har ni tillgång till CONVENDUMs Coworking spaces på samtliga kontor, dygnet runt. Variera era arbetsytor från lounge till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor beroende på dagens uppgifter och humör. Ni får ett personligt skåp där ni kan förvara era saker och i medlemskapet ingår också gym, WiFi, utskrifter och frukost varje vardag. Ni har också möjlighet att boka konferensrum, och vid behov kan ni lägga till ett eller flertalet egna privata kontor. Är ni ett större bolag finns det även möjlighet att hyra ett eller flertalet egna kontorsplan med samma service och koncept som på våra Coworking spaces.

 

MAQS Advokatbyrå bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Våra rötter sträcker sig hela vägen tillbaka till 1800-talet, men det moderna MAQS vi är i dag grundandes 2002. Sedan dess har det gått undan. Vi har vuxit i snabb takt till att i dag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige, med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

ReklamJuridik bistår SES med juridisk kompetens samt erbjuder SES medlemmar juridisk 30 min fri juridisk rådgivning!

ReklamJuridik har som affärsidé att snabbt och säkert erbjuda tjänster inom det reklamjuridiska området, främst marknadsföringslagen, upphovs- och varumärkesrätt samt lagen om namn och bild i reklam. Att utforma reklam kräver specialistkompetens. Därför finns reklambyråer. Att granska utformningen ur ett juridiskt perspektiv kräver specialistkompetens. Därför finns Advokatfirman ReklamJuridik.