Lediga jobb i branschen

Nu är det dags att bygga upp branschen igen och vi på SES hjälper mer än gärna till att dela och sprida detta i vårt nätverk. Har ditt företag lediga tjänster och vill synas i SES kanaler? Kontakta oss via info@ses.se med länk till annonsen.

Vi reserverar oss för att tjänsten ev. blivit borttagen/tillsatt innan annonsen tas bort från ses.se.

[Göteborg]

Opportunity Manager – Hansen
Hos oss väntar en spännande möjlighet där du blir en avgörande pusselbit med fokus på att få in nya samarbeten. Här kommer du att få utlopp för dina kunskaper om vår bransch och omvandla frågetecken till utropstecken när du knyter kontakter och målar upp bilden av vad vi kan erbjuda för våra kunder. När du har spelat dina kort rätt, som du oftast gör, lämnar du över till våra projektledare och ger dem förutsättningar att skapa upplevelser utöver det vanliga. Med ditt driv och din inspirerande personlighet, hittar du nya infallsvinklar för att bygga relationer och affärer på sikt – och säljer in upplevelser som folk sent kommer att glömma.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Event Producer – Hansen
Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du till exempel ge direktiv bakom kameran, dyka ner i körschemat för dagen, vårda dina kundrelationer genom att alltid vara steget före samt se till så att genomförandet av eventen blir av högsta kvalité. Arbetsuppgifterna varierar, men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Event Producer kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få använda dig av din kreativa ådra tillsammans med din erfarenhet av hur digitala event går till. Det är en bred roll där du både förväntas designa och producera event med din tekniska höjd, men också sätta dig in i våra kunders värderingar och mål. I ditt team finns bland annat Project Manager, Project Coordinator, Art Director, Content Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift är att ansvara för att produktionen går så smidigt som möjligt.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Content Manager – Hansen
Vi vet att många kan komma på briljanta idéer – men du har även förmågan att realisera dem. Hos oss kommer du få skapa innehåll för våra kunder, uppdrag och event samt vara projektledarens högra hand när det nalkas pitch mot kund. Arbetsuppgifterna varierar där både konceptutveckling, innehållsskapande och idékreation finns högt upp på listan. Men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Content Manager kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få utlopp för din kreativa energi och inspirera både kunder och kollegor, varje dag. Det är en rolig roll där du förväntas kunna jobba långsiktigt och utveckla våra kunder på vägen. I ditt team finns bland annat Project Manager, Project Coordinator, Art Director, Production Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift helt enkelt är att vara den galna kreatören som får andra att tänka ett steg längre.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Project Managers – Hansen
Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du till exempel pitcha mot kund, dyka ner i den kreativa processen, vårda dina kundrelationer samt se till så att genomförandet av eventen blir av högsta kvalité. Arbetsuppgifterna varierar, men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Project Manager kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få använda dig av din kreativa ådra tillsammans med ditt stora nätverk inom branschen för att skapa magi i mötet mellan människor – att förstå kundens varumärke och att verkligen lära känna kunden. Det är en bred roll där du både förväntas bygga relationer, utveckla kunden och ha ett stort ansvar. I ditt team finns bland annat Production Manager, Project Coordinator, Art Director, Content Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift är att hålla ihop projektet från start till mål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Planner – Jung
Jung söker en planner som kan hjälpa våra uppdragsgivare att ta ett kreativt och strategiskt grepp om sina kommunikationsutmaningar. Vi söker dig som tror på att uppmärksamhet måste förtjänas, som är nyfiken på kanaloberoende kommunikationsutmaningar och som har en idé kring hur man bör ta planning till nästa nivå för att nå fram till oemotståndlig kreativitet. Du har erfarenhet av att ha jobbat med strategi (minst 2–3 år inom planning) på en kreativ kommunikationsbyrå. Många på Jung har en hybridroll, och vi tror att du som även har arbetat med kreation eller något helt annat kan dra nytta av det hos oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Step 2 Communication
Du har hunnit jobba några år, älskar logistik, deltagarhantering, kreativa lösningar och är noggrann, nyfiken, prestigelös med ett eget driv. S2 är ett tight team som drivs av professionalism och kvalitetssäkring. Vi går genom eld & vatten för våra kunder utan att ge avkall på att behandla leverantörer och varandra med respekt. Det finns plats för både bus & personlig utveckling hos oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marketing Manager – Jubel
Vi söker efter ännu en musikälskande kollega till vårt kreativa gäng på artistbyrån Jubel. Du är van att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter samt trivs att jobba på ett bolag med många kontaktytor både internt och externt. Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet från exempelvis en reklambyrå eller musikbransch och minst tre års eftergymnasial utbildning. I din nya tjänst kommer du att ha budgetansvar, ta fram marknads- och aktivitetsplan och sköta marknadsföringsaktiviteter för Jubels artister och arrangemang i alla digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

B2B Manager – Jubel
Vi söker nu en driven B2B Manager. I din tjänst tar du ett helhetsgrepp över vår B2B-försäljning både för Brand Experience och Artist Agency och möter företag för att presentera hela vår portfölj. Vilket innebär allt från samarbeten och företagsgig med artister, till att presentera våra event- och byråtjänster, samt hitta kommersiella samarbeten för våra varumärken som Låt Live Leva, Republic of Woodland, HudikKalaset, Hemma Hos och Talkly.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Key Account Manager – More SPACE Nordic

Är du den vi söker?

  • Vill du jobba på det vassaste säljbolaget inom sponsring/partnerskap?
  • Vill du jobba med några av Sveriges starkaste rättigheter; SVT Sport, Svenska Ishockeyförbundet, Sweden Rock Festival, Gothenburg Horse Show m fl
  • Trivs du i en liten tight organisation med högt i tak och ett starkt resultatfokus?
  • Har du erfarenhet att uppsökande försäljning med eget kund-/budgetansvar inom sponsring/event eller media/reklam?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljande projektledare – LM Inredning
Vill du jobba med försäljning, design och projektledning i en kreativ miljö ser vi gärna att du söker jobb hos oss. Som projektledare hos oss ansvarar du för införsäljning av mässmontrar och genomförande av projektet. Du ska vara en driven, säljinriktad person som gillar att arbeta mot uppsatta mål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Monterbyggare/snickare – LM Inredning
Tjänsten som monterbyggare innebär förberedelser av montrarna i vår verkstad i Huddinge och montering ute på mässorna. Vi söker dig som är beredd på ett stundom stressigt arbete med snabba beslut och finurliga problemlösningar. Du ska vara allmänt händig och inte rädd för att testa nya saker. Tjänsten innebära en del resande runt om i Sverige och även utomlands och även långa arbetsdagar med mässans öppningsdag som deadline.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare – Nine Yards
Vill du beröra med engagerande upplevelser? Tror du att mötet mellan människor kan förflytta varumärken? Vi söker nu en driven projektledare som kan stärka vårt team på Stockholmskontoret. Med kreativa och innovativa lösningar är du projektledaren som har förmågan att driva önskningar ända in i mål. En person som uppskattar högt tempo och variation. Du har bredd och erfarenhet av digitala samt fysiska event och kan driva processen i såväl stora som små projekt. Vi söker dig som kan leda en arbetsgrupp framåt på ett effektivt sätt.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marknadsprojektledare – Atea Event
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av projektledning i en liknande roll. Du har drivit komplexa projekt med stort deltagarantal där du även haft budgetansvar. Du har erfarenhet av att driva projekt på en strategisk nivå men vet också att alla mötesplatser kräver en hel del praktiskt arbete. Som person är du driven och självgående i kombination med mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Relevant högskoleutbildning ser vi som meriterande.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljare – Octanorm
Vi söker en person med ledaregenskaper som är självgående och uthållig. Teknisk intresserad och lösningsorienterad. Gärna erfarenhet av försäljning till bygg och inredningsbranschen. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Octanorm
Vi söker dig som har erfarenhet att leda andra, men inte tvekar att hugga in själv. Har kunskap i maskinell bearbetning, förstår konstruktion och kan läsa ritningar. Som vill, utifrån din roll vara med att utveckla företaget.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Strategisk projektledare – Onemotion
Studion på Onemotion söker en strategisk, säljande superstjärna.
Vill du vara med och utveckla en kreativ Studio av rang? Som gör en stor variation av uppdrag och som månar om byråkultur och kul på jobbet? Som strategisk projektledare har du det övergripande kundansvaret för ett antal kunder i flertalet olika projekt och även samverkan över olika discipliner. I uppdragen fungerar du som strategisk rådgivare och säkerställer att projekten tillsätts av rätt mix av kompetenser. Du arbetar nära kunden och teamen och hjälper till att utveckla kundens varumärke och marknadsföring. Du kommer även att vara en viktig länk i pitcher och presentationer, därför är det viktigt att du verkligen diggar den biten.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Junior Content Manager – Blixten & Co
Som Junior Content Manager ansvarar du för att regelbundet producera, publicera relevant och redaktionellt innehåll i bolagets egna kanaler (hemsida, SoMe, Facebook event, Notified, m.m.). Vi söker dig som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt, gillar att skriva säljande texter, är en team player men också självgående samt har en nyfikenhet som bidrar till att skapa det bästa redaktionella materialet. Självklart har du ett gediget intresse för musik och upplevelser.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marknadskoordinator – Blixten & Co
Som koordinator på marknadsavdelningen är du ansvarig för planering samt genomförande av marknadsföringsaktiviteter för All Things Live’s innehåll. Du är spindeln i nätet på marknadsavdelningen och har många kontaktytor både internt och externt. Du koordinerar internt inför biljettsläpp och kommer, tillsammans med ansvariga inom agent/producent eller projektledare, fastställa diverse marknadsaktiviteter och därefter koordinera själva biljettsläppet med arrangörer. Du är även ansvarig för att tilldelad marknadsbudget följs. Självklart har du ett gediget intresse för musik och liveupplevelser.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Mediasäljare – Blixten & Co
Då Covid-19 i mars omkullkastade vår verksamhet och branschen försågs med ett näringsförbud så kunde vi inte bara sitta stilla och rulla tummarna. Vi tog därför vara på möjligheten att utveckla ett nytt affärsben och började producera podcasts. I ljuset av detta för oss nya affärsben behöver vi rekrytera en mediasäljare med ansvarar för annons & samarbetsförsäljning av All Things Lives egenproducerade podcast och livepodcast. Ditt ansvar är både att identifiera nya kunder och samtidigt bearbeta och vårda våra befintliga kunder. Som mediasäljare på All Things Live driver du självständigt säljprocessen med en tydlig budget som styrmedel. Du upprättar avtal och deltar i den ekonomiska uppföljningen.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Concept Coordinator – PS Occasion
PS Occasion söker en nyfiken och flexibel Senior Produktionsledare som behärskar både digitala sändningar, filmproduktioner och livemöten. Vi lever i en värld i ständig förändring och försöker alltid möta våra kunders behov och hitta de bästa lösningarna. Det innebär att du som Senior Produktionsledare måste vara både nyfiken och ha många strängar på din lyra. PS Occasion jobbar med många av Sveriges största varumärken med både kampanjer, sändningar och fysiska möten. Du är orädd och van att ta initiativ och ansvar. Du är strukturerad, stresstålig och välorganiserad. Vi ser att du har flera års erfarenhet av både digitala och fysiska event, gärna internationellt. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska. Du är helt enkelt en stjärna.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Kommunikatör – Marathongruppen
Som kommunikatör är du med och ansvarar för Marathongruppens marknadsarbete. Du kommer vara en del av den dagliga verksamheten i marknadsförings- och kommunikationsteamet och rapporterar direkt till marknadschefen. Du kommer vara med och ta fram idéer samt producera innehåll för alla våra digitala plattformar. I tjänsten ingår arbete med att planera, producera och publicera digitalt innehåll på våra evenemangs webbplatser, nyhetsbrev och sociala kanaler och du är en viktig del i att utveckla kommunikationen för vår verksamhet. Du är kommunikationsansvarig för ett antal evenemang och har därigenom nära kontakt med projektledare samt övrigt evenemangsteam internt, samt externa kontakter med partners och sponsorer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Copy & Content Producer – IHM Business School
Som Copy & Contentproducer är du en del av IHMs marknadsavdelning. I din roll är du en del av ett team som fokuserar på kunden och har ambitionen att skapa den optimala kundupplevelsen. Ditt fokus ligger i förmågan att se helheten av contentprodukten där text, bild, ihm.se och grafiska inslag samspelar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marknadskommunikatör – Svensk Travsport
Är du en marknadskommunikatör och skicklig skribent som vill arbeta med många olika verksamheter och kontaktytor i en dynamisk miljö? Har du ett intresse för CRM-system och strategisk kommunikation och lockas av att utveckla den hos oss? Då kan du vara just den vi söker!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Självgående snickare – One More Family

Vi söker idag en självgående snickare till vår verksamhet i Göteborg som kommer att ha en viktig roll i arbetet att bygga butiksinredningar, dekorer, montrar, möbler etc. För rätt person finns även möjlighet att vara med i tidiga skeden av projekt och fungera som en arbetsledande snickare. Arbetet ställer höga krav på god kommunikativ förmåga samt hög servicenivå. Rollen hos oss innebär att du har mycket varierande arbetsuppgifter och varje dag är olik den andra. Du kommer att hantera flera produktioner samtidigt vilket såklart också sätter krav på din flexibilitet och prioriteringsförmåga.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Front Office Service Manager – Radisson Blu Royal Viking Hotel
Does the hustle and bustle of life excite you? Are you able to create a loyal following, whilst handling the pace and keeping your team checked in? Then why not come and join us at the Radisson Hotel Group to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience! Our first class Front Office Team is the heart of the house where we exude patience, empathy and personality to host the show and where we strive to deliver a hospitality experience that is beyond expectation – creating memorable moments for our guests. As Front Office Supervisor, you will join a team that is passionate about delivering exceptional service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do!

LÄS MER OCH SÖK >>