Lediga jobb i branschen

Nu är det dags att bygga upp branschen igen och vi på SES hjälper mer än gärna till att dela och sprida detta i vårt nätverk. Har ditt företag lediga tjänster och vill synas i SES kanaler? Kontakta oss via info@ses.se med länk till annonsen.

Vi reserverar oss för att tjänsten ev. blivit borttagen/tillsatt innan annonsen tas bort från ses.se.

[Älvsjö]

Marketing Automation Specialist – Stockholmsmässan
Vill du vara med och utveckla Stockholmsmässans online marknadsföring genom att planera, genomföra, analysera och utvärdera kampanjeffekter för Stockholmsmässans kampanjer för de olika eventen? Är du dessutom proaktiv och starkt drivande i ditt arbete. Då är det dig vi söker.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Älvsjö]

CRM Specialist – Stockholmsmässan
Vill du vara med och utveckla Stockholmsmässans CRM arbete genom att planera, genomföra och följa upp den digitala marknadskommunikationen till Stockholmsmässans arrangörer, utställare och besökare? Är du dessutom proaktiv och starkt drivande i ditt arbete. Då är det dig vi söker.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Älvsjö]

Digital Marketing Specialist – Stockholmsmässan
Du har stor passion för digital kommunikation och använder dig av ett kreativt mindset för att skapa intressant och engagerande innehåll. Då är det dig vi söker till Stockholmsmässan. I rollen som Digital Marketing Specialist på Stockholmsmässan ansvarar du för att initiera målgruppsanpassad kommunikation som skapar intresse, engagemang och konvertering i samtliga digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Affärsutvecklare – IHM Business School
Brinner du för att utveckla människor och för högkvalitativ utbildning? Har du förmågan att se potentiella och befintliga kunders behov och hitta kreativa och kundanpassade sätt att lösa dem? Då är denna roll som affärsutvecklare med inriktning på företagsförsäljning något du borde titta närmare på!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Content Designer – Passion Lab
Som Content designer hos oss kommer du att ansvara för att löpande ta fram innehåll för sociala medier och digitala kanaler. Vi ser att du är trygg i att både ta fram grafisk design och rörligt och kommer framförallt att jobba nära i team med våra AD för att ta ut satta koncept. Du har erfarenhet av att jobba med olika designkoncept och kan arbeta med existerande brand books och manér.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Senior Produktionsledare – Passion Lab
Är du en person som älskar och är van att självständigt driva produktioner inom varierande områden såsom digitalt, sociala medier, film och event. Är du dessutom en himla trevlig person? Då vill vi träffa dig.Som produktionsledare på Passion Lab kommer du att ingå i en projektgrupp och produktionsleda alla typer av projekt. Du driver och arbetsleder produktionen samt ansvarar för deadlines. I uppdraget ingår även budgetansvar samt att driva och kvalitetssäkra leverantörer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Community Manager till Melodifestivalen – SVT
Som Community manager är du vår röst i digitala forum såväl som i grupper där Melodifestivalen är populärt och viktigt. Ditt uppdrag är att, tillsammans med övriga teamet, har uppdraget att få vår Mello-community att växa i storlek och engagera sig mer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Solna]

Kommunikationschef – Svensk Innebandy
Vi söker en kreativ, driven och nyfiken kommunikationschef som med engagerade kollegor på Sportkontoret kommer ta Svensk Innebandys kommunikationskanaler till nya nivåer. Hos oss på Svenska Innebandy kommer du att vara en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige – vi vill bli folksporten för alla, vi vill våga tänka nytt och göra skillnad i samhället.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Trysil]

Business Controller – SkiStar AB
Du får ansvar for budsjett og prognosearbeid samt økonomisk oppfølging og rapportering av våre ulike hotellvirksomheters resultater. Du kommer til å jobbe med å ta frem beslutningsgrunnlag basert på økonomiske fakta og omverdensanalyse, samt aktivt støtte planlegging av fremtidige investeringer og oppfølging av disse. I rollen er du proaktivt tett på virksomheten der hensikten er å sikre at drift foregår på mest mulig effektiv måte. Du vil ha en aktiv rolle i hotellvirksomhetens ulike arbeidsgrupper, være med i ledergruppen for SkiStars hotelldivisjon samt konsernets controllergruppe.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Final Art/producer – Minnesota Communication
Med din härliga energi och din förmåga att bygga upp professionella relationer kommer du vara ansvarig kontaktperson för utvalda kedjor. Din initiativförmåga och kreativa ådra hjälper dig i arbetet att sätta upp kampanjplaner och för att identifiera nya behov hos kedjor, ombud och samarbetspartners.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Set designer/3D visualizer – Minnesota Communication
Vi söker en set designer/3D visualizer till Minnesota Communication. Hos oss kommer du att få skapa idéer och fysisk design för live och digitala events, montrar, aktiveringar, studios, roadshows med mera.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Videographer/producer – Minnesota Communication
Vi söker en videographer/producer till Minnesota Communication. Hos oss kommer du att få skapa rörligt innehåll i form av intervjuer och inslagsfilmer till events och digitala kanaler. För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, praktisk, prestigelös och trygg under (ibland) stressiga inspelningssituationer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Content Manager – Nine Yards
Vi söker nu en senior Content Manager som ska stärka vårt team på Nine Yards med placering på Stockholmskontoret, men även jobba med projekten i Göteborg. Vi ser att du har en bred erfarenhet av att driva processen i skapandet av strategiskt innehåll och koncept, för digitala såväl som fysiska event. Du har förmågan att genom insiktsarbete, mätningar och erfarenhet förstå kund och målgrupp på bästa sätt. Och genom detta kan du skapa relevant innehåll och berikande upplevelser tillsammans med oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Umeå]

Projektledare – Heja!
Som projektledare på Heja! har du ansvar för våra kundprojekt. Tillsammans med kunden och resten av teamet tar du avstamp i syfte, mål, målgrupp för att arbeta fram rätt lösning, planera insatsen, genomföra den och slutligen utvärdera processen och resultatet. Du ansvarar för kvaliteten i leveransen, budget och lönsamhet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Expohouse
Med din härliga energi och din förmåga att bygga upp Vi behöver bli fler och söker en rutinerad produktionsledare som vill jobba i ett familjärt företag med starka värderingar. Har du erfarenhet från snickeri-, möbel- eller inredningsbranschen och tycker om att jobba från idé till färdig produkt? Gillar du att både jobba självständigt och i team med stort eget ansvar? Vi har många spännande projekt på gång där inget är det andra likt och vi söker nu dig som vill fortsätta bidra till vår framgång!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Head of People & Culture – Eventyr x Tapaus
Vi söker en Head of People & Culture som kan fortsätta att vidareutveckla och förvalta vår fina företagskultur. Du är van att arbeta självständigt, driva rekryteringsprocesser, arbeta strategiskt mot långsiktiga mål inom HR området, skapa medarbetarupplevelser och ansvara för vår internkommunikation. Du har tidigare varit HR-chef eller liknande och vill axla ansvaret att skapa Nordens bästa arbetsplats.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Falun]

Längdchef – Svenska Skidförbundet
Som längdchef ansvarar du för att en positiv utveckling sker inom flera områden som landslagsverksamhet, nationell återväxt, utbildning och kommersiella samarbeten mfl. Arbetet sker gemensamt med områdesansvariga inom marknad, landslag, nationell verksamhet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Motion Graphic Designer – PS Occasion
Vi letar efter dig som älskar rörligt content och vill fortsätta lära och utvecklas tillsammans med ett stort gäng av erfarna kreatörer, producenter och projektledare. Som Junior Motion Graphic Designer kommer du främst skapa för våra kunder, men även ta fram en del material åt oss själva. Hos PS Occasion arbetar vi i tighta kundteam där vi har en stor del med Creatives som CD, AD, designers och producenter som du kommer arbeta tillsammans med.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Art Director – PS Occasion
Vi är på jakt efter dig som vill ha en bred roll inom visuell kommunikation. Du kommer dagligen bidra med din kunskap inom formgivning och har fingertoppskänsla inom alltifrån typografi, färg, bild, film och animation. Tillsammans med vårt team av creatives, projektledare, producenter och kunder levererar du starka idéer och koncept, såväl som grafiska identiteter och manualer. Du får möjlighet att utvecklas, vara kreativ i ditt dagliga arbete och växa som designer. Tjänsten är på heltid och utgår från Stockholm.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Production Manager – PS Occasion
Som Produktionsledare hos oss måste vara både nyfiken och ha många strängar på din lyra. Du är orädd och van att ta initiativ och ansvar, samtidigt som du är strukturerad, stresstålig och välorganiserad. Du är helt enkelt en stjärna! Som produktionsledare hos oss är du den som får saker att hända. Du har kontakt med leverantörer, förhandlar pris och håller koll på att alla delar av en produktion är på plats. Vi jobbar i tighta team och i alla produktioner ingår du i en grupp av projektledare, kreatörer och producenter och samarbetar nära med dina kollegor.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Project Manager – PS Occasion
Vi letar efter dig med erfarenhet från att leda komplexa projekt för stora kunder. Vi letar efter någon som vill ta sig an en riktig utmaning och som är positiv, orädd och dedikerad, och som vill bidra till såväl dina projekt som till din arbetsplats och kollegor.Som projektledare hos oss är du ytterst ansvarig för dina projekt och leder arbetet med resten av dina kollegor samt med kunden. Våra projekt är ofta komplexa och utspelar sig över längre tid och du arbetar ofta med flera projekt parallellt. Du är spindeln i nätet mellan kund, produktion och våra kretörer och producenter, och den som säkerställer att leveransen är av hög kvalitet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Concept Coordinator – PS Occasion
Du kommer att bistå våra säljare i både pitcher och övriga kundförslag. Vi jobbar ofta med tighta deadlines och i ett högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig. Vi ser gärna att du behärskar bild och form så att du kan bidra till att ta fram säljpresentationer. Du ska vara nyfiken och flexibel, då vår bransch är i ständig förändring. Vi jobbar ofta med internationella uppdrag, så vi förväntar oss att din engelska är bra. Hoppas du är den vi söker.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Opportunity Manager – Hansen
Hos oss väntar en spännande möjlighet där du blir en avgörande pusselbit med fokus på att få in nya samarbeten. Här kommer du att få utlopp för dina kunskaper om vår bransch och omvandla frågetecken till utropstecken när du knyter kontakter och målar upp bilden av vad vi kan erbjuda för våra kunder. När du har spelat dina kort rätt, som du oftast gör, lämnar du över till våra projektledare och ger dem förutsättningar att skapa upplevelser utöver det vanliga. Med ditt driv och din inspirerande personlighet, hittar du nya infallsvinklar för att bygga relationer och affärer på sikt – och säljer in upplevelser som folk sent kommer att glömma.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Event Producer – Hansen
Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du till exempel ge direktiv bakom kameran, dyka ner i körschemat för dagen, vårda dina kundrelationer genom att alltid vara steget före samt se till så att genomförandet av eventen blir av högsta kvalité. Arbetsuppgifterna varierar, men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Event Producer kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få använda dig av din kreativa ådra tillsammans med din erfarenhet av hur digitala event går till. Det är en bred roll där du både förväntas designa och producera event med din tekniska höjd, men också sätta dig in i våra kunders värderingar och mål. I ditt team finns bland annat Project Manager, Project Coordinator, Art Director, Content Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift är att ansvara för att produktionen går så smidigt som möjligt.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Content Manager – Hansen
Vi vet att många kan komma på briljanta idéer – men du har även förmågan att realisera dem. Hos oss kommer du få skapa innehåll för våra kunder, uppdrag och event samt vara projektledarens högra hand när det nalkas pitch mot kund. Arbetsuppgifterna varierar där både konceptutveckling, innehållsskapande och idékreation finns högt upp på listan. Men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Content Manager kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få utlopp för din kreativa energi och inspirera både kunder och kollegor, varje dag. Det är en rolig roll där du förväntas kunna jobba långsiktigt och utveckla våra kunder på vägen. I ditt team finns bland annat Project Manager, Project Coordinator, Art Director, Production Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift helt enkelt är att vara den galna kreatören som får andra att tänka ett steg längre.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Project Managers – Hansen
Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du till exempel pitcha mot kund, dyka ner i den kreativa processen, vårda dina kundrelationer samt se till så att genomförandet av eventen blir av högsta kvalité. Arbetsuppgifterna varierar, men något som är oföränderligt är vår gemenskap på kontoret. Som vår nya Project Manager kommer du in i en familjär kultur med otroligt kompetenta människor som alla vill ditt bästa. Här kommer du få använda dig av din kreativa ådra tillsammans med ditt stora nätverk inom branschen för att skapa magi i mötet mellan människor – att förstå kundens varumärke och att verkligen lära känna kunden. Det är en bred roll där du både förväntas bygga relationer, utveckla kunden och ha ett stort ansvar. I ditt team finns bland annat Production Manager, Project Coordinator, Art Director, Content Manager och vår flygavdelning m.fl. där din uppgift är att hålla ihop projektet från start till mål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Step 2 Communication
Du har hunnit jobba några år, älskar logistik, deltagarhantering, kreativa lösningar och är noggrann, nyfiken, prestigelös med ett eget driv. S2 är ett tight team som drivs av professionalism och kvalitetssäkring. Vi går genom eld & vatten för våra kunder utan att ge avkall på att behandla leverantörer och varandra med respekt. Det finns plats för både bus & personlig utveckling hos oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marketing Manager – Jubel
Vi söker efter ännu en musikälskande kollega till vårt kreativa gäng på artistbyrån Jubel. Du är van att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter samt trivs att jobba på ett bolag med många kontaktytor både internt och externt. Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet från exempelvis en reklambyrå eller musikbransch och minst tre års eftergymnasial utbildning. I din nya tjänst kommer du att ha budgetansvar, ta fram marknads- och aktivitetsplan och sköta marknadsföringsaktiviteter för Jubels artister och arrangemang i alla digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

B2B Manager – Jubel
Vi söker nu en driven B2B Manager. I din tjänst tar du ett helhetsgrepp över vår B2B-försäljning både för Brand Experience och Artist Agency och möter företag för att presentera hela vår portfölj. Vilket innebär allt från samarbeten och företagsgig med artister, till att presentera våra event- och byråtjänster, samt hitta kommersiella samarbeten för våra varumärken som Låt Live Leva, Republic of Woodland, HudikKalaset, Hemma Hos och Talkly.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Key Account Manager – More SPACE Nordic

Är du den vi söker?

  • Vill du jobba på det vassaste säljbolaget inom sponsring/partnerskap?
  • Vill du jobba med några av Sveriges starkaste rättigheter; SVT Sport, Svenska Ishockeyförbundet, Sweden Rock Festival, Gothenburg Horse Show m fl
  • Trivs du i en liten tight organisation med högt i tak och ett starkt resultatfokus?
  • Har du erfarenhet att uppsökande försäljning med eget kund-/budgetansvar inom sponsring/event eller media/reklam?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare – Nine Yards
Vill du beröra med engagerande upplevelser? Tror du att mötet mellan människor kan förflytta varumärken? Vi söker nu en driven projektledare som kan stärka vårt team på Stockholmskontoret. Med kreativa och innovativa lösningar är du projektledaren som har förmågan att driva önskningar ända in i mål. En person som uppskattar högt tempo och variation. Du har bredd och erfarenhet av digitala samt fysiska event och kan driva processen i såväl stora som små projekt. Vi söker dig som kan leda en arbetsgrupp framåt på ett effektivt sätt.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Octanorm
Vi söker dig som har erfarenhet att leda andra, men inte tvekar att hugga in själv. Har kunskap i maskinell bearbetning, förstår konstruktion och kan läsa ritningar. Som vill, utifrån din roll vara med att utveckla företaget.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljare – Octanorm
Vi söker en person med ledaregenskaper som är självgående och uthållig. Teknisk intresserad och lösningsorienterad. Gärna erfarenhet av försäljning till bygg och inredningsbranschen. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Mediasäljare – Blixten & Co
Då Covid-19 i mars omkullkastade vår verksamhet och branschen försågs med ett näringsförbud så kunde vi inte bara sitta stilla och rulla tummarna. Vi tog därför vara på möjligheten att utveckla ett nytt affärsben och började producera podcasts. I ljuset av detta för oss nya affärsben behöver vi rekrytera en mediasäljare med ansvarar för annons & samarbetsförsäljning av All Things Lives egenproducerade podcast och livepodcast. Ditt ansvar är både att identifiera nya kunder och samtidigt bearbeta och vårda våra befintliga kunder. Som mediasäljare på All Things Live driver du självständigt säljprocessen med en tydlig budget som styrmedel. Du upprättar avtal och deltar i den ekonomiska uppföljningen.

LÄS MER OCH SÖK >>