Lediga jobb i branschen

Nu är det dags att bygga upp branschen igen och vi på SES hjälper mer än gärna till att dela och sprida detta i vårt nätverk. Har ditt företag lediga tjänster och vill synas i SES kanaler? Kontakta oss via info@ses.se med länk till annonsen.

Vi reserverar oss för att tjänsten ev. blivit borttagen/tillsatt innan annonsen tas bort från ses.se.

[Stockholm]

Kundansvarig projektledare – Adapt

Sture är Sveriges ledande produktionsbyrå inom varumärkesmiljöer; mässor, events, interiör och display.
Nu rustar vi för ett storslaget 2022 och söker Sveriges vassaste produktionspersonal inom mediet expodesign.
Är det du, eller någon du känner? Hör av er till oss för att höra vad vi kan erbjuda: ledigajobb@sture.se

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionspersonal – Sture Exhibitions & Events AB

Sture är Sveriges ledande produktionsbyrå inom varumärkesmiljöer; mässor, events, interiör och display.
Nu rustar vi för ett storslaget 2022 och söker Sveriges vassaste produktionspersonal inom mediet expodesign.
Är det du, eller någon du känner? Hör av er till oss för att höra vad vi kan erbjuda: ledigajobb@sture.se

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Junior projektledare – Håkanson United

Är du en kreativ projektledare, duktig på sociala medier och tror på kraften i samhällsengagemang, sport och underhållning?
Då passar du in hos oss. Vi tror du är social och driven med höga ambitioner och har som mål att lära dig allt om branschen. Vi ser gärna att du har relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet från exempelvis en byrå, digitalt, content marketing eller PR.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Eventkoordinator till eventavdelning – TV4

Om du vill få värdefull erfarenhet inom event är detta uppdrag för dig! Har du avslutat en eventutbildning och söker ditt första uppdrag inom event får du här chansen att lära dig mer inom området från kunniga och hjälpsamma kollegor. På TV4:s eventavdelning arbetar vi med event riktat mot målgrupperna B2B, B2C och B2E, som interna event på TV4, VIP-hospitality och sponsoraktiviteter kring liveformat etc. Här är du en viktig del av teamet för att skapa en oförglömlig upplevelse till våra gäster. Vi har som uppdrag att kvalitetssäkra, bidra till och genomföra aktiviteter och event som går att koppla direkt till företagets affärsnytta. Eventavdelningen ingår i TV4 Medias marknadsavdelning med uppdrag att stödja affären genom eventaktiviteter.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare – Eventyr

Vi söker nu en erfaren och kreativ projektledare med flera års erfarenhet av B2B och B2E inom event och upplevelseindustrin. Du är van att leda större projektteam med stor framgång och kreativ höjd. I din roll som ledare ska du kunna ställa krav, coacha och motivera alla i teamet att jobba med gemensamt fokus i projektet. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i att konsultera kunder kring deras kommunikation. Det är meriterande om du har en relevant utbildning, men vi värdesätter främst flerårig erfarenhet av projektledning inom eventbranschen.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Eventyr

I rollen som produktionsledare brinner du för att skapa starka upplevelser, som ger effekt för våra kunder. Du tycker om att jobba i team, där du ansvarar för delar eller hela produktionen av ett projekt. Du anpassar dig efter olika situationer och tänker i flera steg framåt. Rollen innebär att du gillar ordning och reda, att planera och dokumentera i körschema, i olika system samt i produktionsplanerna

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Internkommunikatör – DB Schenker

I samband med att vi slår samman vår marknads- och kommunikationsavdelning, söker vi en internkommunikatör. Din uppgift blir att vidareutveckla och förbättra vår internkommunikation och bygga stolthet i organisationen, samt stärka vårt varumärke och dragningskraft gentemot framtida medarbetare. Du ansvarar på egen hand för internkommunikationen, men samarbetar givetvis med bland andra HR. Dessutom jobbar du nära kollegorna på marknads- och kommunikationsavdelningen. Du rapporterar till Head of Marketing and Communications.
Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säsongskortskoordinator – Hammarby Fotboll

I din roll som säsongskortskoordinator kommer du att vara involverad tidigt i planeringen av vår säsongskortskampanj inför 2022. Det är en bred roll som innefattar bland annat operativt ansvar för extrapersonal under säsongskortsförsäljningen och administrativt arbete i våra olika biljett/order system där du har direktkontakt med våra supportrar. Tjänsten innebär även att du kommer arbeta i en koordinerande roll mellan våra interna avdelningar och samarbetspartners inom biljett för att säkerställa allt från information på hemsidan, leverans av säsongskort och kommunikation ut till våra supportrar där du är delaktig i det löpande kampanjarbetet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Jönköping]

Kommunikatörer för mässor – Elmia

Brinner du för att skapa attraktiva möten? Då är Elmia platsen för dig. I 60 år har vi skapat och utvecklat de viktigaste mötes- och marknadsplatserna för flera branscher, som till exempel skog, lantbruk och industri. Kunnande och service är vårt signum – bli en av oss och var en del av framtiden!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektkoordinator – United

VI VILL HA DIG!
Eller din vän. Eller din väns vän.
Vi är helt enkelt på jakt efter RÄTT PERSON som kan förstärka vårt team.
Flera spännande projekt ligger i pipen och vi söker efter någon som är i starten av sin karriär, brinner för event och vill utvecklas tillsammans med OSS.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Production Coordinator – Live Nation & Luger

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av livebranschen sedan tidigare, gärna i position där du drivit egna projekt, arbetat nära artister och har en god förståelse hur processerna kring turné- och konsertarrangemang fungerar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Senior Produktchef – Kronfågel

Tillsammans med Kronfågel söker vi en erfaren, driven och strukturerad Senior Produktchef med mycket energi och en framåtlutad approach. Du trivs som allra bäst i en snabbrörlig och dynamisk företagskultur där du får utvecklas och driva affär för din egen produktportfölj. För att trivas på Kronfågel skall du vara trygg i att ha ett brett ansvar samt älska utmaningar. Centralt för tjänsten är förståelsen för produkt från idé till lansering.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Event- och monterproducenter – Dohrns Exhibitions & Events

Nu söker vi EVENT- OCH MONTERPRODUCENTER till världens roligaste jobb, i alla fall om du frågar oss! Välkommen att höra av er till jobb@dohrns.se för mer information och ansökan.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Strömsholm, placeringsort kan diskuteras]

Chefredaktör till tidningen Häst & Ryttare – Svenska Ridsportförbundet

Vill du bli chefredaktör för Sveriges största hästtidning? Svenska Ridsportförbundets medlemstidning är med sin upplaga på 125 000 exemplar den största tidningen i vår bransch. Häst & Ryttare utkommer fyra gånger per år.
Vi söker dig som vill berätta om ridsportens fantastiska och varierade värld för en bred målgrupp hästälskare. Med nyfikenhet, driv och örat nära stallgolvet ska du granska, förklara samt förmedla berättelser och kunskap om ridsport och våra verksamheter.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Karlstad]

Produktchef – Löfbergs 

I rollen som Produktchef blir du en lagspelare. Du kommer att bidra aktivt i kundaffären, driva igenom och underlätta produktändringar, och bidra till nöjda kunder samt att BA Private Label och koncernen når övergripande tillväxt- och marginalmål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Head of production / Produktionschef – One More Family 

Som produktionschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionen i alla projekt. Du har en paraplyfunktion som bland annat ser till så att vi följer tidsplaner, håller utsatt budget samt att projektet lever upp till alla kvalitets- och säkerhetskrav. Du är spindeln i nätet som utgör en viktig länk mellan våra projektteam och vår interna samt externa produktion.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Senior projekledare – Onemotion IMC 

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som anställd på någon av de mer kända byråerna. Du har projektlett större evenemang och förhoppningsvis drivit kunder själv. Fokus ligger på att du kan hantera en senior dialog och på ett självständigt sätt ansvara för en större produktlansering, jubileum eller liknande större uppdrag. Förmåga att arbetsdelegera och att ha en säljande personlighet är lika viktigt som att du gillar att vara en del av en härligt team med högt i tak.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Content Manager – Ramboll Sweden

Vill du utveckla din expertis i en öppen och samarbetsinriktad kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Genom teknik skapar vi tillsammans nytta för människor, natur och samhälle.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Sundbyberg]

Golfvärd, Sous chef, Bartender, Plats- och barchef, servis och kock – Golfbaren

Kom som en gäst, gå som en vän – det är ledmotivet för oss på Golfbaren oavsett om du står bakom eller framför kulisserna. Med minigolfen som central attraktion kombinerat med god mat och dryck i parklika tema-inspirerade miljöer erbjuder vi helhetsupplevelser s k The Minigolf Experience. Som ambassadör för Golfbaren och en i ”familjen” i vårt intima crew kan du alltid känna dig väl omhändertagen då vår främsta policy är att värna om det viktigaste vi har, vår personal. Vi tror på ett gott arbetsklimat genom förtroende, utveckling och inspiration där teamkänsla är mottot. Därför arbetar vi efter- och utvecklar ständigt strategier för att möjliggöra detta. I vår interna service är mjuka värden så som: familj, värme, glädje, öppenhet, ödmjukhet, respekt, förståelse och uppmuntran ingredienser som vi vet leder fram till en positiv atmosfär och vi tror starkt på att allt går att lösa. Högsta kvalitet är något vi på Golfbaren jobbar efter i allt vi tar oss an och här är du inget undantag!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Solna/Visby]

Brand Manager Casino – Svenska Spel

Inom affärsområde Sport & Casino på Svenska Spel erbjuder vi spännande spelupplevelser inom kategorierna sport, hästar och casino, och i vår portfölj hittar man flera kända varumärken såsom Stryktipset och Oddset. Brinner du för att bygga starka varumärken och vill du vara med och skapa branschens bästa spel- och kundupplevelse? Då kan du vara den vi söker till rollen som Brand Manager Casino.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säsongskortskoordinator – Hammarby Fotboll

I din roll som säsongskortskoordinator kommer du att vara involverad tidigt i planeringen av vår säsongskortskampanj inför 2022. Det är en bred roll som innefattar bland annat operativt ansvar för extrapersonal under säsongskortsförsäljningen och administrativt arbete i våra olika biljett/order system där du har direktkontakt med våra supportrar. Tjänsten innebär även att du kommer arbeta i en koordinerande roll mellan våra interna avdelningar och samarbetspartners inom biljett för att säkerställa allt från information på hemsidan, leverans av säsongskort och kommunikation ut till våra supportrar där du är delaktig i det löpande kampanjarbetet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm med möjlighet att jobba i Göteborg]

Produktionsledare – Nine Yards
Vi söker en strukturerad och tålig produktionsledare som, precis som vi, tror att det finns en oerhörd kraft i engagerade människor. Som brinner för att utveckla och stärka varumärken, inifrån och ut. En härlig person som kan driva på våra produktions-processer med skärpa och engagemang.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Senior projektledare – Homage
Vi söker en hungrig senior projektledare med flera års erfarenhet som projektledare eller liknande inom event och upplevelseindustrin. Rollen innebär framförallt ett stort ansvarstagande över nyckelkunder och leveransen av uppdrag, men även ett viktigt engagemang i konceptutveckling och den kreativa processen i säljarbetet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

CRM specialist – Hjärnfonden
Vi söker nu en CRM -specialist till sin marknadsavdelning. Du kommer att äga CRM-strategin för att skapa den bästa upplevelsen för potentiella och befintliga givare, samt för att öka givarnas lojalitet. Du kommer att ansvara för alla tekniska aspekter och fungera som både produktägare och fordringsägare.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Teknisk projektledare – Hjärnfonden
Vi behöver ännu mer digital kompetens och växer nu med en teknisk projektledare. Rollen tillhör kommunikations- och marknadsavdelningen. Du kommer att spela en viktig roll när du leder det externa utvecklingsteamet, och ansvarar för implementering, test och utvärdering. Du samarbetar nära med externa parter såväl som interna intressenter. 

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare postal insamling – Hjärnfonden
Nuvarande projektledare för postal insamling går i pension varpå Hjärnfonden söker ny medarbetare för att fylla rollen. De postala aktiviteterna är en betydande del av Hjärnfondens insamlingsarbete så i denna roll har du ett stort ansvar med spännande arbetsuppgifter. Är detta något för dig?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

VD – O-ringen
Sugen på ny utmaning? Världens största orienteringsäventyr och ett av Sveriges största
idrottsevenemang söker en ny vd.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Technical Supervisor – Stockholm Live
Har du vana av att planera och genomföra arbete inom evenemangsteknik? I rollen som Technical Supervisor på Stockholm Live verkar du som teknikexpert vid evenemangsgenomföranden i en säljstödjande och operativ funktion.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Agent – Jubel
Som artistbyrå har vi byggt upp en struktur där vi kan hantera alla delar av en artists karriär, både att släppa musik till att göra varumärkessamarbeten och att producera och boka konserter. Nu söker vi en meriterad agent till vår liveavdelning. Det senaste året har vi genomgått en hyperutveckling och innovation med koncept som Låt Live Leva och är nu redo att ta oss an fler klienter. Därför söker vi dig med ett passion för artister och ett driv utöver det vanliga som kan axla rollen som agent hos oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marketing Manager – Jubel
Vi söker efter ännu en musikälskande kollega till vårt kreativa gäng på artistbyrån Jubel. Du är van att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter samt trivs att jobba på ett bolag med många kontaktytor både internt och externt. Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet från exempelvis en reklambyrå eller musikbransch och minst tre års eftergymnasial utbildning. I din nya tjänst kommer du att ha budgetansvar, ta fram marknads- och aktivitetsplan och sköta marknadsföringsaktiviteter för Jubels artister och arrangemang i alla digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Erfaren projektledare – SpringConf
Som projektledare på SpringConf får du möjlighet att stärka våra kunders varumärken genom att
skapa professionella event både i fysisk och digital form. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka,
där alla bidrar i en varm och entreprenörsdriven företagskultur. Med stor passion och nära relationer
arbetar vi för att utveckla individer och kunder. Vill du vara med och skapa skillnad hos oss och våra
kunder?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Erfaren Eventproducent – SpringConf
Som eventproducent på SpringConf får du möjlighet att stärka våra kunders varumärken genom att
skapa professionella event både i fysisk och digital form. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka,
där alla bidrar i en varm och entreprenörsdriven företagskultur. Med stor passion och nära relationer
arbetar vi för att utveckla våra kunder och våra medarbetare. Vill du vara med och göra skillnad hos
oss och hos våra kunder?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Sales Coordinator till Event Sales – Stockholm Live
Stockholm Live söker en Sales Coordinator till vårt Event Sales team. I denna roll får du chanson att jobba nära affären i en koordinerande roll. I rollen som Sales Coordinator blir du en viktig kugge i att samordna det interna arbetet i frågor som berör vår evenemangsförsäljning. Du kom mer att ha en tjänst med varierande arbetsuppgifter som innefattar både interna och externa kontaktytor.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljande projektledare – LM Innredning
Vill du jobba med försäljning, design och projektledning i en kreativ miljö ser vi gärna att du söker jobb hos oss. Som projektledare hos oss ansvarar du för införsäljning av mässmontrar och genomförande av projektet. Du ska vara en driven, säljinriktad person som gillar att arbeta mot uppsatta mål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Monterbyggare/snickare – LM Innredning
Som produktionschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionen i alla projekt. Du har en paraplyfunktion som bland Tjänsten som monterbyggare innebär förberedelser av montrarna i vår verkstad i Huddinge och montering ute på mässorna. Vi söker dig som är beredd på ett stundom stressigt arbete med snabba beslut och finurliga problemlösningar.

LÄS MER OCH SÖK >>