Lediga jobb i branschen

Nu är det dags att bygga upp branschen igen och vi på SES hjälper mer än gärna till att dela och sprida detta i vårt nätverk. Har ditt företag lediga tjänster och vill synas i SES kanaler? Kontakta oss via info@ses.se med länk till annonsen.

Vi reserverar oss för att tjänsten ev. blivit borttagen/tillsatt innan annonsen tas bort från ses.se.

[Stockholm]

Gruppchef föreningsutveckling, barn och ungdomsfotboll – Svenska Fotbollförbundet
Har du någon gång funderat på vad det är som möjliggör att ca 1600 matcher spelas i Sverige – varje dag? Det är bl.a. tack vare arbetet som sker genom alla som dagligen är engagerade i svensk fotboll. Till den här rollen vill vi ha en engagerad person med ordning och reda men även med en nyfikenhet att sätta sig in i hur svensk fotboll funkar från insidan. Vi hoppas att du vill vara med i vårt lag!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljande projektledare – LM Innredning
Vill du jobba med försäljning, design och projektledning i en kreativ miljö ser vi gärna att du söker jobb hos oss. Som projektledare hos oss ansvarar du för införsäljning av mässmontrar och genomförande av projektet. Du ska vara en driven, säljinriktad person som gillar att arbeta mot uppsatta mål.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Monterbyggare/snickare – LM Innredning
Som produktionschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionen i alla projekt. Du har en paraplyfunktion som bland Tjänsten som monterbyggare innebär förberedelser av montrarna i vår verkstad i Huddinge och montering ute på mässorna. Vi söker dig som är beredd på ett stundom stressigt arbete med snabba beslut och finurliga problemlösningar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Kundansvarig projektledare – Upplevelseinstitutet
Vill du gå till jobbet varje dag med känslan av att hjälpa varumärken, destinationer och evenemangsarrangörer att utveckla sin verksamhet och satsningar? Som projektledare på Upplevelseinstitutet har du dagligen möjlighet att göra skillnad för våra kunder!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Solna/Visby – flexibelt distansarbete]

Produktägare gemensamt kundmöte – Svenska Spel
Nu söker vi en Produktägare till Svenska Spels koncernvarumärke. Våra kunder möter Svenska Spel-varumärket i många olika sammanhang – allt från idrottsarenor och sponsringsevent till våra spelsajter och fysiska butiker. Din roll blir en viktig kugge i att få allt att hänga ihop och att alla olika delar bygger en sammanhållen varumärkesupplevelse.

Har du kunskap och intresse inom design, UX och varumärkesutveckling som du vill kombinera med din erfarenhet inom Projektledning? Då kan du vara vår nästa stjärna, läs mer och ansök nedan.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktions- /projektledare – Adapt
Jobbar du med koncept och produktion på eventbyrå idag, eller är du kanske på ett produktionsbolag? Har du kört som frilansare ett tag och längtar till gemenskapen igen? Vill du vara med och utveckla Sveriges vassaste event- och streamingteknikbolag?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Fältmontör – One More Family
Som fältmontör hos One More Family krävs att du är händig och inte är rädd för att köra lätt lastbil i centrala Stockholm. Du är flexibel och punktlig samt har en positiv inställning till service. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom t.ex. bygg, event, transport, logistik, snickeri, eller någon annan typ av hantverksmässig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är lösningsorienterad, självgående, och ansvarstagande.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Head of Production – One More Famliy
Som produktionschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionen i alla projekt. Du har en paraplyfunktion som bland annat ser till så att vi följer tidsplaner, håller utsatt budget samt att projektet lever upp till alla kvalitets- och säkerhetskrav. Du är spindeln i nätet som utgör en viktig länk mellan våra projektteam och vår interna samt externa produktion.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm – flera orter]

Sportchefer och coacher till spontanfotboll – Hammarby Fotboll/Samhällsmatchen
Samhällsmatchen söker ledare till vår spontanfotboll i söderort. Vi söker coacher och sportchefer med god lokalkännedom i flertal orter i södra Stockholm. Är du den vi söker?

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Partnerkonsult – IUFRO World Congress 2024
Upphandling av leverantör för att utveckla partnerstrategier och att kontraktera samarbetspartners till IUFRO World Congress 2024 – en mötesplattform för näringsliv, forskning, politiska beslutsfattare och andra samhällsaktörer. Kongressen avser att bidra till framtidsdiskussion, kunskapsutbyte och samarbetsgrund inom temat Forest & Society, ur ett globalt perspektiv och i enlighet med Agenda 2030.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Sponsoransvarig – Lidingöloppet
I rollen som sponsoransvarig har du det övergripande ansvaret kring alla sponsorrelaterade frågor. Du ansvarar för försäljning och upprättar våra avtal för såväl nyförsäljning som vid omförhandlingar. Du ansvarar för vår sponsorstrategi, har den löpande kontakten med sponsorerna under hela året tillsammans med vår sponsorkoordinator, ser till att vi uppfyller avtalen, driver alla gemensamma aktiviteter, ansvarar för våra nätverksträffar och har nära relation med dina kollegor för att förankra och utveckla arbetet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Tekniska projektledare – Adapt
Vi växer så det knakar. Det är helt fantastiskt! Vi har lyckats expandera och bygga upp nya affärsområden på bara två år. Och vi har inlett en rad superspännande samarbeten med bland annat Fotografiska, Filmstaden och Svenska Mässan Gothia Towers. Nu behöver vi bli ännu fler och starkare och söker därför spindeln i nätet, projektens tekniska controller. Är det du? Vi behöver dig nu!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Malmö]

Cocktailbartenders & barservis – Malmö Arena
Vi söker erfarna Cocktailbartenders för tillsvidare- och extraanställning i vår skybar på Malmö Arena Hotel samt till vår lounge på Malmö Arena. Vi söker även barservis med enklare köksvana för extraanställning.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Hovmästare, servis, platschef/barchef m. fl. – Golfbaren
Vi söker nu flera stjärnor till vår inomhusanläggning Swing by Golfbaren & även till vårt nya projekt som nu ska färdigställas till vintern, Signal by Golfbaren.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare till evenemangsenheten i Stockholms stadshus – Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stadshus är en av de mest kända och symboliska byggnaderna i Stockholm med närmare 450 000 besökare årligen. I Stadshusets festsalar Blå hallen och Gyllene salen hålls cirka 200 evenemang per år och det är allt från banketter till stora konserter och ceremonier samt fotograferingar och filminspelningar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Kommunikatör med ansvar för sociala medier, foto och film – Stiftelsen Friends
Är du en skicklig, digital kreatör som drivs av engagerande innehåll och har ett genuint intresse för sociala medier och innehållsskapande? Här får du möjlighet att kreativt producera foto, film, text och innehåll till sociala medier för att synliggöra Friends viktiga arbete. Sök till oss och var med och skapa samhällsförändring på riktigt!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Solna]

Projektledare inom kommunikation – NCC
Vi söker dig som är projektledare inom kommunikation med intresse för att driva olika former av projekt. Du kommer att ansvara för och koordinera projekt av olika storlek inom kommunikationsavdelningen, såväl mot interna som externa målgrupper.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Älvsjö]

Marketing Automation Specialist – Stockholmsmässan
Vill du vara med och utveckla Stockholmsmässans online marknadsföring genom att planera, genomföra, analysera och utvärdera kampanjeffekter för Stockholmsmässans kampanjer för de olika eventen? Är du dessutom proaktiv och starkt drivande i ditt arbete. Då är det dig vi söker.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Älvsjö]

CRM Specialist – Stockholmsmässan
Vill du vara med och utveckla Stockholmsmässans CRM arbete genom att planera, genomföra och följa upp den digitala marknadskommunikationen till Stockholmsmässans arrangörer, utställare och besökare? Är du dessutom proaktiv och starkt drivande i ditt arbete. Då är det dig vi söker.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Älvsjö]

Digital Marketing Specialist – Stockholmsmässan
Du har stor passion för digital kommunikation och använder dig av ett kreativt mindset för att skapa intressant och engagerande innehåll. Då är det dig vi söker till Stockholmsmässan. I rollen som Digital Marketing Specialist på Stockholmsmässan ansvarar du för att initiera målgruppsanpassad kommunikation som skapar intresse, engagemang och konvertering i samtliga digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Affärsutvecklare – IHM Business School
Brinner du för att utveckla människor och för högkvalitativ utbildning? Har du förmågan att se potentiella och befintliga kunders behov och hitta kreativa och kundanpassade sätt att lösa dem? Då är denna roll som affärsutvecklare med inriktning på företagsförsäljning något du borde titta närmare på!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Content Designer – Passion Lab
Som Content designer hos oss kommer du att ansvara för att löpande ta fram innehåll för sociala medier och digitala kanaler. Vi ser att du är trygg i att både ta fram grafisk design och rörligt och kommer framförallt att jobba nära i team med våra AD för att ta ut satta koncept. Du har erfarenhet av att jobba med olika designkoncept och kan arbeta med existerande brand books och manér.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Senior Produktionsledare – Passion Lab
Är du en person som älskar och är van att självständigt driva produktioner inom varierande områden såsom digitalt, sociala medier, film och event. Är du dessutom en himla trevlig person? Då vill vi träffa dig.Som produktionsledare på Passion Lab kommer du att ingå i en projektgrupp och produktionsleda alla typer av projekt. Du driver och arbetsleder produktionen samt ansvarar för deadlines. I uppdraget ingår även budgetansvar samt att driva och kvalitetssäkra leverantörer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Community Manager till Melodifestivalen – SVT
Som Community manager är du vår röst i digitala forum såväl som i grupper där Melodifestivalen är populärt och viktigt. Ditt uppdrag är att, tillsammans med övriga teamet, har uppdraget att få vår Mello-community att växa i storlek och engagera sig mer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Solna]

Kommunikationschef – Svensk Innebandy
Vi söker en kreativ, driven och nyfiken kommunikationschef som med engagerade kollegor på Sportkontoret kommer ta Svensk Innebandys kommunikationskanaler till nya nivåer. Hos oss på Svenska Innebandy kommer du att vara en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige – vi vill bli folksporten för alla, vi vill våga tänka nytt och göra skillnad i samhället.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Trysil]

Business Controller – SkiStar AB
Du får ansvar for budsjett og prognosearbeid samt økonomisk oppfølging og rapportering av våre ulike hotellvirksomheters resultater. Du kommer til å jobbe med å ta frem beslutningsgrunnlag basert på økonomiske fakta og omverdensanalyse, samt aktivt støtte planlegging av fremtidige investeringer og oppfølging av disse. I rollen er du proaktivt tett på virksomheten der hensikten er å sikre at drift foregår på mest mulig effektiv måte. Du vil ha en aktiv rolle i hotellvirksomhetens ulike arbeidsgrupper, være med i ledergruppen for SkiStars hotelldivisjon samt konsernets controllergruppe.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Final Art/producer – Minnesota Communication
Med din härliga energi och din förmåga att bygga upp professionella relationer kommer du vara ansvarig kontaktperson för utvalda kedjor. Din initiativförmåga och kreativa ådra hjälper dig i arbetet att sätta upp kampanjplaner och för att identifiera nya behov hos kedjor, ombud och samarbetspartners.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Set designer/3D visualizer – Minnesota Communication
Vi söker en set designer/3D visualizer till Minnesota Communication. Hos oss kommer du att få skapa idéer och fysisk design för live och digitala events, montrar, aktiveringar, studios, roadshows med mera.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Videographer/producer – Minnesota Communication
Vi söker en videographer/producer till Minnesota Communication. Hos oss kommer du att få skapa rörligt innehåll i form av intervjuer och inslagsfilmer till events och digitala kanaler. För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, praktisk, prestigelös och trygg under (ibland) stressiga inspelningssituationer.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Content Manager – Nine Yards
Vi söker nu en senior Content Manager som ska stärka vårt team på Nine Yards med placering på Stockholmskontoret, men även jobba med projekten i Göteborg. Vi ser att du har en bred erfarenhet av att driva processen i skapandet av strategiskt innehåll och koncept, för digitala såväl som fysiska event. Du har förmågan att genom insiktsarbete, mätningar och erfarenhet förstå kund och målgrupp på bästa sätt. Och genom detta kan du skapa relevant innehåll och berikande upplevelser tillsammans med oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Umeå]

Projektledare – Heja!
Som projektledare på Heja! har du ansvar för våra kundprojekt. Tillsammans med kunden och resten av teamet tar du avstamp i syfte, mål, målgrupp för att arbeta fram rätt lösning, planera insatsen, genomföra den och slutligen utvärdera processen och resultatet. Du ansvarar för kvaliteten i leveransen, budget och lönsamhet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Expohouse
Med din härliga energi och din förmåga att bygga upp Vi behöver bli fler och söker en rutinerad produktionsledare som vill jobba i ett familjärt företag med starka värderingar. Har du erfarenhet från snickeri-, möbel- eller inredningsbranschen och tycker om att jobba från idé till färdig produkt? Gillar du att både jobba självständigt och i team med stort eget ansvar? Vi har många spännande projekt på gång där inget är det andra likt och vi söker nu dig som vill fortsätta bidra till vår framgång!

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Head of People & Culture – Eventyr x Tapaus
Vi söker en Head of People & Culture som kan fortsätta att vidareutveckla och förvalta vår fina företagskultur. Du är van att arbeta självständigt, driva rekryteringsprocesser, arbeta strategiskt mot långsiktiga mål inom HR området, skapa medarbetarupplevelser och ansvara för vår internkommunikation. Du har tidigare varit HR-chef eller liknande och vill axla ansvaret att skapa Nordens bästa arbetsplats.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Falun]

Längdchef – Svenska Skidförbundet
Som längdchef ansvarar du för att en positiv utveckling sker inom flera områden som landslagsverksamhet, nationell återväxt, utbildning och kommersiella samarbeten mfl. Arbetet sker gemensamt med områdesansvariga inom marknad, landslag, nationell verksamhet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Motion Graphic Designer – PS Occasion
Vi letar efter dig som älskar rörligt content och vill fortsätta lära och utvecklas tillsammans med ett stort gäng av erfarna kreatörer, producenter och projektledare. Som Junior Motion Graphic Designer kommer du främst skapa för våra kunder, men även ta fram en del material åt oss själva. Hos PS Occasion arbetar vi i tighta kundteam där vi har en stor del med Creatives som CD, AD, designers och producenter som du kommer arbeta tillsammans med.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Art Director – PS Occasion
Vi är på jakt efter dig som vill ha en bred roll inom visuell kommunikation. Du kommer dagligen bidra med din kunskap inom formgivning och har fingertoppskänsla inom alltifrån typografi, färg, bild, film och animation. Tillsammans med vårt team av creatives, projektledare, producenter och kunder levererar du starka idéer och koncept, såväl som grafiska identiteter och manualer. Du får möjlighet att utvecklas, vara kreativ i ditt dagliga arbete och växa som designer. Tjänsten är på heltid och utgår från Stockholm.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Production Manager – PS Occasion
Som Produktionsledare hos oss måste vara både nyfiken och ha många strängar på din lyra. Du är orädd och van att ta initiativ och ansvar, samtidigt som du är strukturerad, stresstålig och välorganiserad. Du är helt enkelt en stjärna! Som produktionsledare hos oss är du den som får saker att hända. Du har kontakt med leverantörer, förhandlar pris och håller koll på att alla delar av en produktion är på plats. Vi jobbar i tighta team och i alla produktioner ingår du i en grupp av projektledare, kreatörer och producenter och samarbetar nära med dina kollegor.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Project Manager – PS Occasion
Vi letar efter dig med erfarenhet från att leda komplexa projekt för stora kunder. Vi letar efter någon som vill ta sig an en riktig utmaning och som är positiv, orädd och dedikerad, och som vill bidra till såväl dina projekt som till din arbetsplats och kollegor.Som projektledare hos oss är du ytterst ansvarig för dina projekt och leder arbetet med resten av dina kollegor samt med kunden. Våra projekt är ofta komplexa och utspelar sig över längre tid och du arbetar ofta med flera projekt parallellt. Du är spindeln i nätet mellan kund, produktion och våra kretörer och producenter, och den som säkerställer att leveransen är av hög kvalitet.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – Step 2 Communication
Du har hunnit jobba några år, älskar logistik, deltagarhantering, kreativa lösningar och är noggrann, nyfiken, prestigelös med ett eget driv. S2 är ett tight team som drivs av professionalism och kvalitetssäkring. Vi går genom eld & vatten för våra kunder utan att ge avkall på att behandla leverantörer och varandra med respekt. Det finns plats för både bus & personlig utveckling hos oss.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marketing Manager – Jubel
Vi söker efter ännu en musikälskande kollega till vårt kreativa gäng på artistbyrån Jubel. Du är van att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter samt trivs att jobba på ett bolag med många kontaktytor både internt och externt. Vi ser gärna att du har minst två års arbetslivserfarenhet från exempelvis en reklambyrå eller musikbransch och minst tre års eftergymnasial utbildning. I din nya tjänst kommer du att ha budgetansvar, ta fram marknads- och aktivitetsplan och sköta marknadsföringsaktiviteter för Jubels artister och arrangemang i alla digitala kanaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

B2B Manager – Jubel
Vi söker nu en driven B2B Manager. I din tjänst tar du ett helhetsgrepp över vår B2B-försäljning både för Brand Experience och Artist Agency och möter företag för att presentera hela vår portfölj. Vilket innebär allt från samarbeten och företagsgig med artister, till att presentera våra event- och byråtjänster, samt hitta kommersiella samarbeten för våra varumärken som Låt Live Leva, Republic of Woodland, HudikKalaset, Hemma Hos och Talkly.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Key Account Manager – More SPACE Nordic

Är du den vi söker?

  • Vill du jobba på det vassaste säljbolaget inom sponsring/partnerskap?
  • Vill du jobba med några av Sveriges starkaste rättigheter; SVT Sport, Svenska Ishockeyförbundet, Sweden Rock Festival, Gothenburg Horse Show m fl
  • Trivs du i en liten tight organisation med högt i tak och ett starkt resultatfokus?
  • Har du erfarenhet att uppsökande försäljning med eget kund-/budgetansvar inom sponsring/event eller media/reklam?

LÄS MER OCH SÖK >>