Lediga jobb i branschen

Nu är det dags att bygga upp branschen igen och vi på SES hjälper mer än gärna till att dela och sprida detta i vårt nätverk. Har ditt företag lediga tjänster och vill synas i SES kanaler? Kontakta oss via info@ses.se med länk till annonsen.

Vi reserverar oss för att tjänsten ev. blivit borttagen/tillsatt innan annonsen tas bort från ses.se.

[Stockholm]

Erfaren projektledare – SM-veckan / Sveriges Riksidrottsförbund

Vi söker nu en driven projektledare med erfarenhet av större evenemang, som vill arbeta med ett av Sveriges största idrottsevenemang. SM-veckan är ett av Sveriges största, återkommande idrottsevenemang som arrangeras av Riksidrottsförbundet tillsammans med specialidrottsförbund och aktuell värdstad. Det är svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter som genomförs på olika orter runt om i Sverige, en vecka på sommaren respektive en vecka på vintern. SM-veckan är en folkfest med idrott i världsklass, upplevelser och underhållning samt en arena för möten och innovation.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Enhetschef Evenemangsproduktion – Got Event

Vill du vara med och utveckla framtidens magiska ögonblick och våra arenor? Evenemangsgöteborg och Got Event växer, vi förstärker nu med en nyinstiftad tjänst på Evenemangsavdelningen: enhetschef för Evenemangsproduktion. Vi söker dig som ska leda enheten för Evenemangsproduktion, som tillsammans med enheterna Marknad, Försäljning/Restaurang samt Gothenburg Horse Show ingår i Got Events Evenemangsavdelning.

Ditt uppdrag är att tillsammans med evenemangschef och övriga enhetschefer bidra i arbetet att skapa en framtidssäkrad verksamhet, medverka till Evenemangsavdelningens mål och tillsammans med Got Events chefer och medarbetare driva bolaget mot visionen om en ledande evenemangsstad.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Marknadskoordinator – Stockholm Furniture Fair

Stockholmsmässans affärsområde Stockholm Design Events söker dig som brinner för kommunikation, är en säker skribent med ett starkt eget driv, är kreativ, initiativrik och resultatinriktad. Du har kunskaper inom marknadsföring och vill arbeta med olika digitala kanaler, med fokus på design, möbeldesign och arkitektur.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Göteborg]

Evenemangsledare – Got Event

Vill du vara med och utveckla framtidens magiska ögonblick och våra arenor?
Evenemangsgöteborg och Got Event växer, och vi vill nu besätta en av våra evenemangsledartjänster.

Som evenemangsledare har du ett övergripande ansvar för att styra och leda evenemangsgenomföranden på våra arenor, tillsammans med arrangörer. Du ansvarar för helheten i projekten vilket inkluderar budget, planering, genomförande, ekonomisk uppföljning och övergripande uppföljning och utvärdering av evenemangen. Du arbetar även med vidareutveckling av evenemang med fokus på helheten.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Customer Advisor – Stockholmsmässan

kundens resa samt supporterar alla säljteam med supportfrågor och administration. Du kommer i många frågor och ärenden vara våra kunder, dvs utställarens, livlina när det kommer till att besvara frågor och hjälpa till med de förberedelser som krävs för att kunden ska få vara med på ett event i världsklass.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Säljare Eventservice – Stockholmsmässan (vikariat)

Vill du inspirera och hjälpa till att förverkliga våra utställares deltagande på våra event? Är du utåtriktad och tycker om att skapa relationer? Då kan vi erbjuda dig en självständig och varierande roll i en händelserik arbetsmiljö, där du och dina kollegor tillsammans jobbar för att skapa möten som gör avtryck för både utställare och besökare.

Som Säljare på Eventservice bidrar du till att enheten säljer och marknadsför produkter och tjänster till utställare, med målet att nå och överträffa uppsatta budgetar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionspersonal – Stockholmsmässan

Vi behöver förstärkning till enheten Eventproduktion, vilka är specialister på att bygga, möblera och inreda möteslokaler och mässmontrar. Lager, logistik och godshantering ingår också i arbetet. Gruppen består av trevliga och kunniga kollegor som arbetat på Stockholmsmässan under lång tid. Produktionscenters ansvar är att hjälpa arrangörer av stora internationella mässor och kongresser på samma vänliga och effektiva sätt som enskilda utställare som deltar för första gången.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Business Support till Stockholmsmässan

För att trivas i rollen ser du dig själv som strukturerad, ansvarsfull, noggrann och har en analytisk förmåga samtidigt som du är kreativ. Du är pedagogisk och delar gärna med dig med av dina kunskaper till dina kollegor. Vi ser dig som är en lagspelare som samtidigt kan vara självgående.

I rollen kommer du att vara en del i teamet som utvecklar användargränssnitt i system i syfte att effektivisera och förenkla processer. Målet är att kundresan upplevs som modern, inspirerande och effektiv. Du kommer bidra i olika utvecklingsinitiativ samtidigt som du självständigt driver egna arbetsuppgifter och frågeställningar utifrån verksamhetens behov.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Teknisk projektledare – Expohouse

Vi söker en Teknisk projektledare för att stötta projekt och produktionsgruppen med olika tekniska lösningar för mäss, event, display- och inredningsprojekt. Rollen omfattar både projektarbete där du understödjer projekt- och produktionsledare med tekniska lösningar för specifika kunduppdrag och produktioner. Men också mer övergripande samordnings- och utvecklingsarbete, där du har en ledande roll i att utveckla vårt arbetssätt och erbjudande kring tekniska och digitala expolösningar.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Två Projektledare – Lidingöloppet

Under det första kvartalet 2023 förstärker vi vår organisation, som idag består av nio medarbetare, med ytterligare två projektledare: Projektledare Lopp och Lopputveckling samt Projektledare Sponsring.

Den ena av våra två nya projektledare, Projektledare Lopp och Lopputveckling, kommer huvudsakligen att arbeta med att planera, genomföra och utveckla Lidingöloppets arrangemang. Du arbetar både självständigt med det eller de lopp som just du projektleder, och i team med övriga projektledare.

Den andra nya projektledaren, Projektledare Sponsring, kommer främst att arbeta med sponsring. Du kommer att arbeta tillsammans med vår sponsoransvariga kollega, med uppgifter som innefattar löpande planering och kontakter med befintliga sponsorer, aktiveringar under våra lopp och viss omförhandling och/eller nyförsäljning.  

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare – NPG AB

Är du strukturerad och organiserad och har en stark vilja att leverera kundnöjdhet så kommer du trivas utmärkt i rollen som Projektledare hos oss. Du har ett öppet sinne och ser dig som positiv, lättsam och lyhörd samt knyter lätt kontakt med dina kunder.

NPG levererar designade och väl genomtänkta mässmontrar åt företag som kräver lite mer än standard. Din roll som projektledare blir att analysera kunden behov, färdigställa offerter och projektplaner samt hantera inköp, bokningar av resurser och logistik runt projekten som genomförs i hela Europa. Vi har en väl upparbetad organisation vilket förenklar din vardag och vi har en sprid kundgrupp i olika branscher som ger en härlig variation av uppdrag.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

CRM Specialist – Stockholmsmässan

Har du ett intresse för digital marknadsföring och digitala ekosystem? Vill du arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter inom CRM? Kolla hit! Stockholmsmässan söker nu en resultatdriven, analytisk och engagerad CRM specialist som vill bli en del av teamet för analys, kundinsikter och digital utveckling.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Production manager – Minnesota Communication

Som Production Manager på Minnesota ansvarar du för projektens produktioner och logistik. Våra kunduppdrag är oftast integrerade projekt innehållande event, live såväl som digitala och hybrid, film och annan content produktion samt kommunikationskampanjer i kunders egna kanaler och SoMe.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Projektledare – United

Vi söker nu en projektledare som brinner för Shopping- och Brand Experience och som vill utvecklas tillsammans med oss. På United sätter vi människan i fokus och arbetar stenhårt för att leverera prisvärdhet och hög service till våra kunder. Vi sätter stort värde i att ha kul på jobbet i kombination med att värdera, utveckla och utmana oss själva och våra kunder.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Produktionsledare – United

Är du i början av din karriär och vill vara med på en spännande resa? Vi söker nu en produktionsledare som brinner för Eventet och mötet med människor och som vill utvecklas tillsammans med oss. Hos United får du arbeta med några av Sveriges mest spännande kunder, såsom Coca-Cola, L’Oréal, Mondelēz, Filmstaden och Discovery+.
På United sätter vi människan i fokus och arbetar stenhårt för att leverera prisvärdhet och hög service till våra kunder. Vi sätter stort värde i att ha kul på jobbet i kombination med att värdera, utveckla och utmana oss själva och våra kunder

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Operativ Arbetsledare Logistikgruppen – Stockholmsmässan

Vi söker nu en affärsmässig, engagerad och drivande medarbetare inom logistik till Logistikgruppen på Produktionsenheten inom affärsområde Event Operations. Event Operations är affärsområdet som ska skapa, erbjuda och leverera ett komplett utbud av produkter och tjänster till utställare, konferenskunder, besökare samt arrangörer av mäss-, kongress- och guest events på Stockholmsmässan samt externt i andra anläggningar/lokaler.

LÄS MER OCH SÖK >>

[Stockholm]

Sales Manager till Nordbygg – Stockholmsmässan

Vill du vara en nyckelperson i arbetet med att utveckla Nordbygg som är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen? Nordbygg lockar vartannat år runt 35 000 besökare från byggsektorn i Sverige, övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Har du erfarenhet av konceptförsäljning och brinner för att nå resultat? Då kan vi erbjuda dig en självständig och varierande roll i en händelserik arbetsmiljö, där du och dina kollegor tillsammans arbetar för att skapa möten som gör avtryck för både utställare och besökare.

LÄS MER OCH SÖK >>