SES medlemskap

Nätverkande. Kompetensutveckling. Inspiration. Affärsstöd.

Ta genvägen in i branschen

Som medlem i SES har du en plats i den ledande branschorganisationen för sponsring och event marketing. Därmed kan du påverka branschens utveckling. SES sätter branschstandard, driver lobbyarbete och är ett forum där du kan göra din röst hörd.

Dessutom är föreningen en tydlig plattform som når ut till ett stort branschnätverk – bland våra medlemmar finns drygt 230 sponsorköpare, rättighetsinnehavare, konsulter och leverantörer från alla delar av sponsrings- och evenemangs-industrin. Missa inget viktigt – gå med redan idag!

Medlemsavgifter och ansökan

Årsavgiften är uppdelad på en medlemsavgift på 200 kr + en serviceavgift. Moms tillkommer på serviceavgiften som är avdragsgill och varierar beroende på hur stort företaget är. Se vilken medlemsavgift ditt företag ska betala och klicka på respektive box för medlemsregistrering.

Kontakta oss direkt för frågor om ert medlemskap!
info@ses.se eller 08-410 630 50

5 700kr

Serviceavgift för ideella föreningar & enmansbolag per år.

14 200kr

Serviceavgift för
företag med 50+ anställda per år.

8 400kr

Serviceavgift för
företag med 2-5 anställda per år.

42 600kr

Serviceavgift för
företag koncern per år.

9 800kr

Serviceavgift för
företag med 6-49 anställda per år.

KONTAKT

Kontakta oss i SES-teamet för frågor om ert medlemskap!

BRA ATT VETA

Medlemskapet i SES löper per kalenderår. Första fakturan skickas när företaget registreras som medlemmar, därefter faktureras medlemskapet årligen i december-januari. Ett utträde ur föreningen skall enligt stadgarna anmälas senast 30 september och gäller då inför nästkommande år.

SES Medlemsförmåner

Medlemsregister

Här ser du vilka företag som redan är medlemmar i SES. link

Läs mer