SES medlemskap

Nätverkande. Kompetensutveckling. Inspiration. Affärsstöd.

Ta genvägen in i branschen

Som medlem i SES har du en plats i den ledande branschorganisationen för sponsring och event marketing. Därmed kan du påverka branschens utveckling. SES sätter branschstandard, driver lobbyarbete och är ett forum där du kan göra din röst hörd.

Dessutom är föreningen en tydlig plattform som når ut till ett stort branschnätverk – bland våra medlemmar finns drygt 340 sponsorköpare, rättighetsinnehavare, konsulter och leverantörer från alla delar av sponsrings- och evenemangs-industrin. Missa inget viktigt – gå med redan idag!

20 saker du får som medlem

Medlemsregister

Här ser du vilka företag som redan är medlemmar i SES. link

Läs mer

Janne Björge, fd VD Nineyards

Varje ambitiös byrå måste hitta en positiv förebild att jämföra sig med. SES erbjuder de vassaste konkurrenterna att jämföra sig med, och är samtidigt en organisation som driver våra frågor framåt.

Leif Nilsson, Fd VD Göteborg & Co

För oss på Göteborg & Co är evenemang en viktig kommunikationsplattform. SES är en motor som driver dessa frågor.

Mathias Kemi, Head of Sponsorship, Sport & Organisations Nordic, Scandic

För oss på Göteborg & Co är evenemang en viktig kommunikationsplattform. Sponsrings & Eventföreningen är en motor som driver dessa frågor.

SES Manifest

Vi jobbar med värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser där vi utmanar hur människor möter varumärken. Vi tror på kraften i mötet mellan människor och verkar för att skapa aktuella och inspirerande forum för våra medlemmar där vi är en kunskapsresurs, möjliggörare och mötesplats för branschen. Vi vill inte bara synas – vi vill SES!

Medlemsavgifter och ansökan

Årsavgiften är uppdelad på en medlemsavgift på 200 kr + en serviceavgift. Moms tillkommer på serviceavgiften som är avdragsgill och varierar beroende på hur stort företaget är. Se vilken medlemsavgift ditt företag ska betala och klicka på respektive box för medlemsregistrering.

Kontakta oss direkt för frågor om ert medlemskap!
info@ses.se eller 08-410 630 50

5 700kr

Serviceavgift för ideella föreningar & enmansbolag per år.

14 200kr

Serviceavgift för
företag med 50+ anställda per år.

8 400kr

Serviceavgift för
företag med 2-5 anställda per år.

42 600kr

Serviceavgift för
företag koncern per år.

9 800kr

Serviceavgift för
företag med 6-49 anställda per år.

BRA ATT VETA

Medlemskapet i SES löper per kalenderår. Första fakturan skickas när företaget registreras som medlemmar, därefter faktureras medlemskapet årligen i december-januari. Ett utträde ur föreningen skall enligt stadgarna anmälas senast 30 september och gäller då inför nästkommande år.

NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR