Adapt to survive

 Livesänt digitalt event med Göran Adlén


ONSDAG DEN 27 JANUARI  |  KL. 13.00 – 15.30 och/eller 19.00 – 21.30  |  PRIS 795 KR

 

Studio Adapt är partner till SES och erbjuder 10% rabatt till alla medlemmar.

Inbjudan med rabatt skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

 

När det omöjliga blev möjligt och det omöjliga normalt. År 2020 var året då inget blev som det varit förr. Det var året då världen förändrades. Vi förändrades. Allt förändrades. Men är det kanske så att vi trots allt är på väg mot en bättre värld? En annorlunda värld? Något nytt, något bättre? På väg mot en mänskligare värld? En kärleksfullare värld där det lilla betyder något extra? En värld där människorna är i fokus?

Den 27 januari får du tankar, svar och framtidshopp när Göran Adlén tillsammans med Studio Adapt bjuder på den gastkramande och glädjefyllda verklighetsthrillern ”ADAPT TO SURVIVE”. Ett fyrverkeri av idéer, ett eldorado av möjligheter, baserat på Görans senaste och årliga trendrapport 2021.

Det är en nervkittlande premiär. Det här eventet kommer inte att gå i repris. Du bjuds in till en ny värld, i en av Sveriges häftigaste studios. Du är med oss vart du än befinner dig i världen, helt digitalt, via din webbläsare! Vi gör det här tillsammans. Vi skapar något unikt. Vi skapar nämligen framtiden.

Du får höra Görans tankar om vårt nya sätt att arbeta, konsumera, leva och vara. Sex akter. Sex omvärldsspaningar. Nu handlar det om att tänka nytt. Det handlar om att våga ta beslut. För det blir inte som förr. Du måste agera nu. Inte sedan. För tänk på, att ett icke-beslut kan bli ditt livs sämsta beslut. Välkommen till ADAPT TO SURVIVE. Anmäl dig nu direkt, för du kan aldrig ta paus från framtiden.

Göran Adlén är en av Sveriges mest kända föreläsare och framtidsspanare. Han har fått priser för sitt sätt att föreläsa vid ett flertal tillfällen. Han har fått pris för sina böcker. Han är energi. Han är hopp. Han är inspiration. Han är mästare på att leverera tankar och kunskap på ett underhållande och tänkvärt sätt.

Studio Adapt är pionjärer och visionärer, som har en passion, nyfikenhet och kompetensen att kunna höja de digitala sändningarna till nya nivåer. Med egna studios, erfarna tekniker och en förmåga att hela tiden tänka nytt, har Studio Adapt bara under de senaste nio månaderna levererat över 500 digitala sändningar från sina studios i Stockholm och Göteborg.

AGENDA

 • När det omöjliga blev möjligt och det omöjliga normalt. Vad hände egentligen det osannolika 2020?
 • Hur blir det digitala ledarskapet i framtiden och vad händer när arbetsflexitarianerna invaderar arbetsplatserna?
 • Behövs verkligen butiker i framtiden och hur kommer vårt sätt att handla förändras?
 • Vad händer när världen blir äldre, kön får mindre betydelse och vi får en ny generation som tänker tvärtemot?
 • Hur kommer vi egentligen förändra vårt sätt att leva efter pandemin, om det nu blir något post corona?
 • Varför ska man satsa på att skapa en revolution och inte en affärsidé?

Och så blir det en hel del om när gratis blev en ny valuta och när företagen säljer minskad konsumtion och varför de nya kunderna inte tycker produkten för viktigast när de köper en produkt. Det blir en hel del om hur vi får ett lyckligare liv och hur hälsa och träning kan manipulera vår sinnesstämning. Och mycket mer.

Vi vågar säga att det här är en föreläsning för alla. Alla som vill känna hopp inför framtiden och en gång för alla inse att det var inte bättre förr. Det var bara förr.

DET HÄR FÅR DU

 • Individuellt inlogg till vår eventportal där du kan se sändningarna, mingla och nätverka med övriga deltagare och ladda ned Göran Adléns unika material.
 • Två livesändningar, 13.00 – 15.30 och 19.00 – 21.30, så att du kan välja den tid som passar dig bäst. Eller varför inte titta på båda två?
 • Möjlighet att direkt efter sändningen ställa fördjupande livefrågor till Göran. Det kanske dök upp funderingar under sändningen som du vill få besvarade?
 • En nedladdningsbar ”Executive summary” över hela trendrapporten som du kan använda i din egen organisation för ert framtida arbete.
 • Och en hel del överraskningar – men vad det är får du se den 27:e januari 🙂