Vinnande rättigheter
Gyllene Hjulet 2024

Torsdag 23 maj 2024 | KL. 08.30 – 10.00 | Hybrid

Välkommen till SES Arena, vårt nya liveforum för samtal, inspiration och kompetensutveckling. SES Arena behandlar aktuella ämnen, trender och utmaningar som köpare, rättighetsinnehavare, sponsorer och varumärken står inför. Detta event sker live från Svenska Spels studio i Solna, men sänds även online – passa på att vara med och inspireras.

Torsdagen den 23 maj kl. 08.30 till 10.00 utforskar vi hur fantastiska idéer, med målet att skapa verklig samhällsnytta har utvecklats till starka samarbeten med näringslivet. Vid detta tillfälle har vi valt att lägga fokus på årets silver och guldhjulsvinnare i kategorierna lokala och nationella rättigheter i Gyllene Hjulet 2024, och dessa representeras av en panel bestående av:

  • Peter Allvin – Kommersiell chef, SHL
  • Peter Uksila – Sr. Marketing and Partnership Manager, Live Nation – Melodifestivalturnén
  • Michael Campese – Klubbchef Västerås SK Bandy
  • Malin Tikkakoski – Partnership Director, Luger – Åre Sessions

Digitalt & Live från Svenska Spel Solna, Evenemangsgatan 17. Deltar ni digitalt får ni gärna ställa frågor som vi lyfter till talarna – skriv era frågor när ni anmäler er nedan. Inbjudan för dig som är medlem kommer på mail.

Evenemanget ingår i ditt medlemskap i SES och är kostnadsfritt.
För dig som är medlem i SES finns det dessutom möjlighet att vara med på plats i Svenska spels Studio i Solna.  Först till kvarn gäller. Visa ditt intresse vid anmälan.

Rättighetsforum leds av Daniel Hegborn, strateg och grundare av Passion Lab, tillsammans med Björn Stenvad, vd och grundare av Rättighetsbyrån.

Inspirerande kampanjer, kloka insikter, och engagerande diskussioner utlovas!

Har du inte fått inbjudan i din mail, kontakta oss på info@ses.se

Varmt välkomna!