Bransch-AW med SES och Brygghuset

Torsdag den 30 mars 2023 | från kl. 16.00
Brygghuset – Norrtullsgatan 12 N, Odenplan – Stockholm

Den 30 mars släpper vi vilka bidrag som går vidare i tävlingen Gyllene Hjulet som SES årligen arrangerar i syfte att  uppmärksamma och hylla aktörer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Tävlingen belönar projekt från det gångna året, som visat på stor kreativ höjd och effektfullt genomslag. Finalisterna 2023 har fortfarande chansen att kamma hem med ett eget Gyllene Hjul den 26 april.

SES tillsammans med den nya medlemmen Brygghuset (ett anrikt före detta Pilsnerbryggeri som numera är ett levande eventhus för Meeting, Cowork, Live, Event & Delibar) bjuder samma eftermiddag in alla i branschen att ta tillfället i akt att SES, mingla och fira alla fantastiska tävlingsbidrag som varit med i årets tävlingsrunda i jakten på det ärofyllda Gyllene Hjulet. Alla är välkomna – men anmälan krävs här nedan.

Dessutom har vi då även möjlighet att välkomna er till SES nya hemvist – från och med april hittar ni nämligen SES-teamet i Brygghuset på Norrtullsgatan nära Odenplan.

Varmt välkomna!