SES Expo's leverantörsutbildningsdag

SES Expo's leverantörs-utbildningsdag

ONSDAG 6 DECEMBER 2023 kl 12- 15 KISTAMÄSSAN

Varmt välkommen till SES Expo’s leverantörsutbildningsdag, onsdag 6 december 2023 kl 12- 15 på Kistamässan, vid detta tillfälle med beMatrix Xtreme solutions som värd.

Vi börjar utbildningsdagen med en lättare lunch, för att sedan titta på beMatrix nya produkter, men med fokus på beMatrix tvåvåningssystem samt det helt nya konceptet beConstruct.

Utbildningen:
SES bjuder in medlemsföretagen till detta unika tillfälle då beMatrix håller en kombinerad praktisk och teoretisk utbildning.
De kommer visa hur enkelt och snabbt man bygger upp deras tvåvåningssystem, samt hur lätt man integrerar övriga beMatrix-produkter och LEDskin.
Utöver detta introduceras ni för deras nya konstruktionsprofil beConstruct som också ingår i konceptet Xtreme solutions.

Varför Xtreme solutions?
Systemmontrar har under åren blivit större och mer komplexa.
beMatrix-produkterna under Xtreme solutions har tagits fram för att kunna bygga större och säkrare, vilket innebär att designers kan vara ännu mer kreativa i sina koncept.

Inbjudan hittar du i mailen.

Varmt välkomna önskar SES Expo och beMatrix

Har du inte fått inbjudan i mailen? Eller är ditt företag inte ännu medlem i SES?

Varmt välkommen som medlem, skicka ett meddelande till info@ses.se så skickar vi ett fantastiskt-erbjudande på medlemskap för 2024 fyllt med bra förmåner, medlemskapet startar redan nu och ni kommer såklart på utbildningsdagen 6 December.