SES VÄST BJUDER PÅ INSPIRERANDE FRUKOST

SES VÄST BJUDER PÅ INSPIRERANDE FRUKOST

SES Expo's leverantörs-utbildningsdag

Torsdag 25 jan 2024 I Kl 08:30 – 09:30 I Masthamnsgatan 5, Göteborg

Varmt välkomna till More Alliance och Brick Studios på en inspirerande frukost där SES Väst informerar om sitt arbete samt att vi får lyssna till tion digital som kommer dela spaningar inom digital marknadsföring inför 2024

Vi börjar med frukost och mingel kl 08.00, programmet startar 8.30, vi avslutar 9.30.

More Alliance består av ett tiotal bolag med spetskompetens och erfarenhet inom varumärkesutveckling, kommunikation och produktion. tion digital, som är en del av byråalliansen, delar denna morgon med sig av spaningar inom digital marknadsföring inför 2024

Därefter lyssnar vi på Anders Albertsson från SES Styrelse och SES Väst som berättar om organisationen och dess erbjudande om en gemensam röst för att påverka, stärka och ta branschen till nya höjder, med extra fokus på Göteborg.

Sponsrings & Eventsverige (SES) är branchorganisationen som främjar mötesupplevelser mellan varumärken och människor – en katalysator för branschen som verkar för att höja kunskapsnivån, förståelsen och värdet av mötesupplevelser. SES startades som förening 1986 och har idag ca 230 representerade medlemsföretag inom kategorierna Köpare/Sponsorer, Rättigheter, Byråer, Destinationer, Media, Arena/Anläggning samt EXPO.

SES Väst är en plattform inom SES där vi har en engagerad grupp med representanter från fler av de olika medlemskategorierna ovan som kommer att fokusera på möten, nätverk och spaningar i Göteborg med omnejd. SES Väst erbjuder en gemensam röst för att påverka, stärka och ta branschen till nya höjder.

Varmt välkomna