SES EXPOFORUM:

en digital pratstund kring nuläget ur ett expo-perspektiv

Torsdag den 26 oktober 2023 | KL. 09.00 – 10.00 | Online

Det händer mycket inom SES just nu med fokus på att stärka förutsättningarna för branschens utveckling och lönsamhet. För att organisationen effektivt ska kunna fånga upp insikter och trender i branschen kommer ett antal utskott sättas upp – som en förlängd arm till styrelsen och verksamhetens arbete. Ett utskott med fokus på expo är ett av dessa och en viktig kugge för att säkerställa SES expo-prioriteringar framåt. Krister Berg och Nils Englund är utskottets sammankallande från styrelsen och kommer löpande att rapportera och följa upp kring utskottets fortlöpande arbete.

I många frågor kommer vi behöva er djupa kompetens och stöd så vi kommer öppna upp flera möjligheter till engagemang i branschens utveckling för den som brinner för ett område eller fråga. Därför vill nu Expo-utskottet inleda arbetet med att bjuda in till en digital pratstund med er kring nuläget ur ett expo-perspektiv.

Vid detta tillfälle kommer vi att berätta mer om utskottsarbetet och upplägget framåt. Vi kommer även få en rapport kring nuläget i Sverige och internationellt, mässanläggningarna är på plats och ger oss en statusuppdatering och vi avrundar med en gemensam diskussion med möjlighet att ställa frågor och lyfta kommentarer.

Varmt välkomna önskar SES Expo-utskott!

Krister Berg – NPG Expo (styrelseledamot SES), Nils Englund – Expohouse (styrelseledamot SES), Mikael Jansson – Fairlink, Madeleine Norstedt – Ratius Mässbyrå, Mats Svensson – Sture Exhibitions & Events, Anette Ternström-Andersson – Stockholmsmässan, Hansi Sundström – Workman, Alexander Klinterot – Creative Technology och Markus Hammarberg – BeMatrix.