Fokus på Event 2020

Möten & event som nyckeln till förändring

Möten och event är ett otroligt kraftfullt verktyg – inte minst när man vill få med sin organisation eller sina kunder mot nya mål eller förändra attityder och beteenden.

För att uppnå syftet med förändringsresan krävs ett genomtänkt arbete både före, under och efter förändringsarbetets process. Förändringen ska förankras med dem det berör, dvs de anställda eller kunderna – i många fall genom någon form av möte eller event. Under konferensen får du vetskap om vad man bör tänka på och hur viktigt det är att redan från början planera för hur man ska skapa delaktighet och engagemang hos målgruppen.

Under Fokus på Event 2020 får du lyssna på intressanta talare som ger oss insikt och inspiration kring just detta, hur man övervinner troliga hinder eller hur man väljer rätt väg och lösningar för att verkligen skapa effekt. Allt med målet att inte bara nå ut, utan verkligen nå in och göra avtryck.

Det blir en halvdag med givande föreläsningar, samtal i ämnet och du får dessutom möjlighet att bredda och underhålla ditt nätverk med övriga deltagare från såväl eventbranschen som kundsidan.

Vi har såklart handplockat förmiddagens föreläsare för att optimera möjligheterna för dig som deltagare att verkligen få med dig hem ny kunskap och inspiration i ämnet

Datum: 31 januari 2020 kl. 07.45 – 13.00
Plats: Malmö Arena hotel, Hyllie Boulevard 12, 21532 Malmö
Kostnad: 875 SEK exkl. moms vilket inkluderar frukost, förmiddagsfika och mingellunch

Detta seminarium arrangeras av SBME – Skånska Branschrådet för Möten & Events.