Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

ÅRETS STORA BRANSCHFEST!

27 APRIL 2022 | 18.00-SENT | BIBLIOTEKET LIVE | STOCKHOLM

DEADLINE BILJETTKÖP: 20 APRIL

I utmanande tider. Alla har vi våra unika erfarenheter och egna berättelser av det som sker i världen och i våra liv. I år har vi sökt en plats där berättelser samlas, blir lästa, återberättas och lever för evigt.

En plats som är öppen för alla, erbjuder uppkoppling och avkoppling och är ett centrum för kunskap. För som vi har längtat efter att få träffas! Hylla och hyllas över det unika, fantasirika, underhållande och kreativa inom vår bransch. Vi på SES vill hälsa dig välkommen till årets Gyllene Hjulet, i en nyöppnad arena för event och möten mitt i stan – välkommen till Biblioteket!

Hylla och fira vinnarna av Gyllene Hjulet med mat, dryck och kära återseenden. Kvällens moderator är komikern och skådespelerskan Nisti Stêrk och scenen gästats av stjärnskottet Daniela Rathana. Vid sidan av det utlovas en kavalkad av unik underhållning och överraskningar från världens alla hörn.

Varmt välkomna!

 

PROGRAM:

18:00 Välkomna till Gyllene Hjulet 2022!
Kl. 18:00 öppnar vi dörrarna till Biblioteket Lives huvudentré vid Medborgarplatsen 2 med mingelfotografering och välkomstbubbel.

Under hela kvällen serveras det flygande mingelmat, dryck och snacks.

19:00 Dags att dra igång prisutdelningen!
Under ca 2 timmar kommer vi att hylla branschen och alla grymma bidrag som tävlar i år varvat med grym underhållning från världens alla hörn Nisti Stêrk

22:00 Nu är alla hjul utdelade och vi höjer feststämningen ytterligare med hjälp av bl a dj Marion och en hemlig gäst.

 

RESA:
För våra långväga gäster erbjuder SJ 50% rabatt för resa till och från Stockholm för detta ändamål. Kontakta josefin@ses.se för rabattkod.

ÖVERNATTA:
För våra långväga gäster eller för dig som kanske bara vill köra en härlig staycation i samband med galan ordnar Scandic med 10% rabatt på Scandic Malmen – endast ett stenkast bort från Biblioteket.

Rabattkod för detta finner du i bokningsbekräftelsen.

FÖRDRINK:
Scandic arrangerar tillsammans med Gyllene Hjulet ett förmingel på Scandic Malmen från 16.30 där Scandic bjuder på snacks och de 50 första gästerna som anländer bjuds även på fördrink mot uppvisande av biljetter till galan.

GALAPARTNERS