Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

ÅRETS STORA BRANSCHFEST!

26 APRIL 2023 | 18.00-SENT | MÜNCHENBRYGGERIET | STOCKHOLM

Gyllene Hjulet fyller 25 år och välkomnar dig till en finalfest där vi uppmärksammar och hyllar alla er branschkollegor som på ett kreativt sätt nyttjat intresse och upplevelsebaserad kommunikation för bästa effekt.

Sveriges bästa projekt inom event, expo och sponsring hyllas och prisas i 16 olika kategorier och denna final med efterföljande fest går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm den 26 april där den prisbelönta kocken Tommy Myllymäki står för mat- och dryckesupplevelsen.

Plats
Münchenbryggeriet är ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadsbild, centralt beläget på Södermalm i Stockholm med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Gamla Stan. Samtidigt är det ett uppskattat minnesmärke över en svunnen industriepok. Här tillverkades öl i över hundra år – en tradition man återupptagit med ett microbryggeri med produktion av ekologiska hantverksöl.

Resa
För våra långväga gäster erbjuder vår hållbarhetspartner SJ rabatt för resa till och från Stockholm för detta ändamål.

Övernatta
För våra långväga gäster eller för dig som kanske vill köra en härlig staycation i samband med Gyllene Hjulet erbjuder vi bra priser på närliggande hotell.

BILJETTYPER (alla priser ex moms)

Entrébiljett
I biljetten ingår välkomstdrink, trerätters middag, 2 öl/vin/alkoholfritt samt mingel, prisutdelning och underhållning

Ordinarie: 2 995 SEK
Medlem: 2 795 SEK

Entrébiljett 12-pack
Vid köp av 12 biljetter erbjuds ni, förutom det som ingår i biljetten, dessutom en rabatt samt ett eget bord vid middagen.

Ordinarie pris: 32 995 SEK
Medlemspris: 29 995 SEK

Drinkbiljett
Boka extra drinkbiljetter (öl/vin/alkoholfritt) som ni kan använda när ni vill under kvällen utöver drycken som ingår i er entrébiljett. I totalen läggs det då till angivet antal drinkbiljetter per entrébiljett.

Ordinarie pris: 99 SEK
Medlemspris: 89 SEK

PARTNERS