Gothenburg Horse Show 2019

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan starten våren 1977 har över 3 miljoner hästälskare besökt evenemanget. Som SES-medlem har du möjlighet att gästa evenemanget och tävlingen under en dag.

Välkommen till en träff där vi möter arrangörerna som berättar om årets tävling och där du sedan har möjlighet att njuta av tävlingen under dagen och kvällen.

 

Torsdagens program

10.15 – Välkomna!
Arrangörerna berättat om årets tävling och evenemang

ca 10.40 Krafft Young Rider Cup omgång 2

Tävlingen där Sveriges mest talangfulla ungdomar mellan 16-21 år tävlar mot tio stycken ryttare i samma åldersgrupp från andra nationer. Spännande klass där svenska framtidslöften får chans till att möta internationella konkurrenter. Finalen går på lördag.

ca 12.00 Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar omgång 1

Tio stycken av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio stycken internationella hästar i samma ålder.  Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten.

ca 13.50 Internationell hoppning, 1,45

Hoppklass med kända ryttare som är känner in arenan för första gången under veckan.

18.00 Longines FEI World CupTM Jumping

Den efterlängtade starten av världscupen är här, världens största inomhustävling 2019.  Kvällens resultat rangordnar ryttarna inför fortsättningen av veckan och resultatet hänger med hela vägen till söndagens stora final där 2019 års världscupsegrare ska utses.

ca 20.50 Internationell hoppklass 1,50

Hoppklass där eliten tävlar med sina andrahästar. Spännande och fartfylld klass.

Vad?  Gothenburg Horse Show 
Var?  Scandinavium, Valhallagatan 1, 412 51 Göteborg 
När?  4.4.2019   10:15 

ANMÄLAN: Inbjudan mailas ut till SES medlemmar. Endast 20 platser finns att tillgå, så det är först till kvarn som gäller!