Hälsosamt självledarskap

Hälsosamt självledarskap som bygger balans och hållbarhet i vardagen

66 dagar till hållbar och hälsosam livsstil

ONSDAG DEN 24 MARS 2021  |  KL. 09:00 – 10:00  |  DIGITALT


Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

Distansarbete under en längre tid får motivationen att sjunka. Färre sociala interaktioner i kombination med ovisshet och oro får många att ifrågasätta sina arbetsuppgifter. Vi lever i en ny tid med nya utmaningar och möjligheter, där vi behöver hitta nya hållbara och hälsosamma rutiner för att skapa engagemang i vardagen.

Så får du med enkelhet in de fyra M:en i ditt liv: mindfulness, mat, motion och målsättningar. Vi vet alla att dessa nycklar är viktiga, det svåra brukar vara att få in dem i vardagen. Du får under det här webbinariet fyra nycklar som du kan använda och applicera i arbetet med att bygga ett hälsosam och hållbart självledarskap i ditt team. Du får också verktyg för hur du bygger tillit, en hållbar kultur med hälsosamma vanor och spelregler i centrum som kan implementeras på din arbetsplats i ditt team. Den senaste forskningen säger att det tar 66 dagar att förändra ett beteende. Visa dig själv och dina kollegor, tålamod och respekt och så kommer ni att lyckas göra de förändringar ni önskar.

 

Annika Kvist har tidigare arbetat som VD, marknads- och affärschef inom olika branscher, nu senast inom Bonnier koncernen. Hennes passion ligger i att hjälpa företag och individer att hitta sitt tydliga varför, sin ”ikigai” – anledningen till att stiga upp på morgonen. Annika gillar att blanda sina erfarenheter av att göra strategiska och operativa ”go-to-market” planer för stora företag med att coacha enskilda individer att nå sina mål på riktigt. Allting tar sitt ursprung från att lyssna inåt. Hennes motto är: ”Bli arkitekten i ditt eget liv”.

Hon driver tillsammans med Malin Eldh idag Amazing Growth som just arbetar med dessa frågor. För att kunna lyssna inåt behöver vi var öppna och ha en fysisk och mental balans som låter oss blicka inåt. När vi hittat vårt ”varför?” kan vi påbörja resan mot en hållbar och hälsosam livsstil.

Annika arbetar idag också som föreläsare, författare och inspiratör och driver utöver Amazing Growth också hälsoplattformen Healthy Life By Annika. Hon har skrivit boken ”Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil”.

Foto: Caroline Borg

Annika Kvist

TACK CONVENDUM FÖR ATT NI MÖJLIGGÖR UTTRYMME FÖR SES STUDIO

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt där de erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Som medlem har ni tillgång till CONVENDUMs Coworking spaces på samtliga kontor, dygnet runt. Variera era arbetsytor från lounge till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor beroende på dagens uppgifter och humör. Ni får ett personligt skåp där ni kan förvara era saker och i medlemskapet ingår också gym, WiFi, utskrifter och frukost varje vardag. Ni har också möjlighet att boka konferensrum, och vid behov kan ni lägga till ett eller flertalet egna privata kontor. Är ni ett större bolag finns det även möjlighet att hyra ett eller flertalet egna kontorsplan med samma service och koncept som på våra Coworking spaces.