Hitta ert varför

SKAPA RIKTNING, KRAFT OCH ENGAGEMANG I ER VERKSAMHET

ONSDAG DEN 9 DECEMBER 2020  |  KL. 09:00 – 10:00  |  ONLINE – TEAMS


Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

Ett bra första steg i att ta sig ur kristider är att hitta och förtydliga sin kärna, sitt ”varför”, och bygga relevanta affärer utifrån detta, menar Annika Kvist och Malin Eldh från Amazing Growth.

Vi lever i en snabbt föränderlig värld – i en ny tid med nya förutsättningar. Det gör att vi mer än någonsin behöver ha örat mot rälsen för att vara relevanta och möta nya behov i vår omvärld. Att vända blicken inåt, för att skapa ett nyläge och ställa sig frågan – ”varför finns vi?” skapar en riktning framåt och förutsättningarna att lyckas möta en turbulent omvärld på ett hållbart sätt. Dessutom bygger en tydlig riktning meningsfullhet, tillit och engagemang hos medarbetarna.

I detta webinar delar vi med oss om hur ni kan hitta ert varför och hur ni med utgångspunkt från det skapar kraft, energi och engagemang i er verksamhet eller i ditt arbetsteam.

 

Annika Kvist och Malin Eldh driver i dag Amazing Growth där de arbetar med en gemensam passion i att hjälpa företag och individer att hitta sitt tydliga varför, sin ”ikigai” – anledningen till att stiga upp på morgonen.

Annika har tidigare arbetat som VD, marknads- och affärschef inom olika branscher. Allting tar sitt ursprung från att lyssna inåt och arbeta inifrån och ut. Hennes motto är: ”Bli arkitekten i ditt eget liv”.

Malin har en gedigen erfarenhet av projektledning och affärsutveckling och brinner för att bygga affärer, samarbeten och upplevelser med utgångspunkt från en sann kärna. Malin lyfter gärna Oscar Wildes citat: ”Be yourself. Everyone else is already taken.”