Välkommen på inspirationsfrukost under Stockholm Furniture Fair!

TORSDAG 9/2 | KL. 08:30-09:30 | STOCKHOLMSMÄSSAN

Stockholmsmässan tillsammans med SES bjuder in till en inspirationsfrukost under årets största designevent.

Vi ser fram emot att få träffa dig, bjuda på frukost och ge dig möjligheten att se våra lokaler i en unik utformning. Dessutom bjuder vi på några av de främsta talarna från designbranschen. Först ut är Stefan Nilsson, trendexpert, som ger en överblick över kommande trender. Stefan får sällskap på scenen av Emma Olbers, formgivare och hållbarhetsstrateg, som ger tips på hur vi med medvetna val kan påverka utmaningarna med våra klimatmål.

Trendspaning med Stefan Nilsson

Stefan är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. Konstant på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat som vi drömmer om. Under morgonen ger han dig en inblick i årets viktigaste trender inom lifestyle, design och beteenden.

Emma Olbers om utställningen ”Nu eller aldrig – 1 kg CO2e”

Fram till 2030 behöver vi halvera vår påverkan på klimatet för att nå Parisavtalet. I utställningen ”Nu eller aldrig – 1kg CO2e” – om våra möblers osynliga påverkan på klimatet, och om att välja rätt, visas varje material som motsvarar 1 kg utsläpp av växthusgaser.

Utställningen görs av Emma Olbers, formgivare och hållbarhetsstrateg, tillsammans med design- och innovationsbyrån EY Doberman. Medverkar i utställningen gör även Doconomy, Polestar, Nrep och Ludvig Svensson

Boka in torsdagen den 9 februari kl 8.30-9.30 redan nu!

Varmt välkomna önskar Anna, Johanna, Emma, Isabelle och Mikaela på Stockholmsmässan
samt Malin och Cecilia på SES.

Stockholmsmässan bjuder in till denna frukost för att visa upp en dynamiska anläggning i ett inspirerande utförande. Här kan du ha event och möten i flexibla och anpassningsbara lokaler för allt från 300 – 20 000 gäster. Prata med dem om hur ni tillsammans kan lösa din nästa konferens, fest, kick-off eller kanske filminspelning.

Vill du ha mer information – event@stockholmsmassan.se