20-minutares inspiration

Inspirationsträff med SES

En eftermiddag då det bjuds på inspiration i form av 20-minutare med tre vitt skilda innehåll tillsammans med en eftermiddagsfika.

Programinnehåll

GKSS Match Cup Sweden firar 25 år
med Madelene Gimlegård & Marcus Dunér, Create Agency

Evenemanget är självklart fortfarande kvar på Marstrand men annars är det mesta nytt – teamet, partners och visionen om vart de är på väg. Hållbarhetssatsningen och senaste nytt på partnerfronten är också på agendan.

 

Framtidens evenemang
med Magnus Hallberg, Evenemangschef på Göteborg & Co

Som ett av många verktyg kan evenemang användas för att förändra eller förstärka en stad. Hur har synen på evenemang förändrats över tid och vilka är de framtida evenemangen som Göteborg kan komma att behöva?
Vi får även en kort uppdatering kring seklets största evenemang i Göteborg, 400-årsjubileet år 2021.

 
Kan ett spelbolag ha goda avsikter?
med Carina Olofsson och Henrik Lindroth, Folkspel


Föreningslivets egen gala – Årets Eldsjäl – behövde förnyas. Syftet var att skapa ett nytt kommunikativt koncept, ett samhällsengagemang som berör hundratusentals människor, både i och utanför föreningslivet. En plattform där hälsa, demokrati, jämställdhet, utanförskap, integration och barns förutsättningar till att idrotta skulle synliggöras och lyftas.Resultatet blev aretseldsjal.se – en digital plattform som på 2,5 år haft 5 miljoner läsare, blivit internationellt prisat och är utan konkurrens Expressens och Bonniers mest framgångriska content marketing någonsin. Vad är framgångsfaktorn och hur går det till när annonsmärkt material om svenskt föreningsliv – månad efter månad – konkurrerar ut Expressens egen journalistik som de mest lästa artiklarna? Och hur tog sig Årets Eldsjäl hela vägen upp till Regeringskansliet?
Folkspel – föreningslivets egna ideella spelbolag utan privata intressen som årligen genererar ett överskott på 170 miljoner kronor genom sina produkter Bingolotto och Sverigelotten. Vi lever vårt Varför: ”Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla”.

Vad? Inspirationsträff med SES i Göteborg
Var? The Hive Östra Larmgatan 16
När? 20/2 2019 14:45- 16:15

Anmäl dig här!