Möten & Events & Event Production 2022

20-21 APRIL 2022 | Kistamässan – Stockholm

Möten & Events är Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa med föreläsningar, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events som genererar resultat. Möten & Events stödjer, inspirerar och driver hela evenemangsbranschen framåt. Det är här alla evenemangsplanerare fördjupar sig i hur de utvecklar och förbättrar sina framtida evenemang.

– Det känns roligt att mässbranschen återigen öppnar upp och vi ser fram emot att få välkomna handeln till mötesplats, säger Jennifer Björk, projektledare för Möten & Events & Event Production 2022.

Oavsett om du ansvarar för att organisera utställningar, konferenser, möten, produktlanseringar eller något däremellan, strävar vi efter att föra branschen samman och skapa framtidens möten.

Varmt välkomna!

PANELSAMTAL & MÖTESBAREN

SES och Eventeffect arrangera ett panelsamtal på mässan (entrétorget) den 20 april kl.16.30 och leds av Micke Darmell. Vill du mingla är du välkommen på Mötesbaren som börjar direkt efter samtalet – varmt välkomna!

Panelsamtal:

onsdag 20 april kl.16.30-17.00
Foajén på Kistamässan

Just nu är det högtryck i stora delar av mötesindustrin som medför en del akuta utmaningar och framåt väntar en otroligt rolig och spännande tid. Men… Digitaliseringen har gått i rasande fart under pandemin och hållbarhet är idag något självklart men också utmanande. Är branschen redo att möta kundernas nya krav? De här och många fler aktuella frågor kommer adresseras under 30 intensiva minuter.

Moderator:
Micke Darmell, Gr8Meetings

I panelen:
Lotta Boman, vd Sigtuna Höjden
Niclas Rahm, CCO Eventyr
Maria Guggenberger, Head of CSR – ATG
Camilla Ahlin Nilsson, försäljningsansvarig Malmö Arena
Robert Karlsson, vd Octanorm Nordic

Varmt välkommen att lyssna och delta i samtalet!

MÖTESBAREN:

onsdag 20 april kl. 17.00-19.00
Foajén på Kistamässan

Några händelser under kvällen:

  • Soul Train DJ spelar mingelmusik och levererar trevlig stämning
  • Avspänt mingel med 300 härliga mötes och branschkollegor
  • Denna gång dyker det upp 300 marknadschefer från sidomässorna

Kvällens sponsor Möten & Events bjuder på:

  • Två drinkbiljetter per person vid entrén till föranmälda
  • Enklare tilltugg