Välkommen på Nätverksträff

Den 17 januari är det äntligen dags att kora vinnaren till Årets Eventskåning 2017. Detta görs i samband med Event in Skånes nätverksträff som även bjuder på flera intressanta talare.

Den 17 januari är det äntligen dags att kora vinnaren till Årets Eventskåning 2017. Detta görs i samband med vår nätverksträff som även bjuder på flera intressanta talare.

Vi gästas av Petter Säterhed, Crowd Safety konsult samt universitslektor vid Karlstad Universitet. Petter har över 20 års erfarenhet av evenemangssäkerhet och crowd management. Han har arbetat med några av Sveriges största och mest komplexa evenemang (t ex Peace & Love, Gumball 3000, Way out West, Vasaloppet, Malmöfestivalen och skid-VM i Falun.

Vi får också lyssna till Joppe Pihlgren, VD för branschorganisationen Svensk Live. Hans organisation jobbar aktivt tillsammans
med polisen och RFSU för att förebygga sexuella ofredanden. De har åkt runt i Sverige och utbildat 130 musikarrangörer om ämnet.

Sponsrings- och Eventföreningen har bytt namn och gått från förening till branschorganisation. De heter numer Sponsrings & Eventsverige (SES), VD Ulrika Molin berättar om vad detta innebär och hur de vill jobba för att stärka branschen.

Vi önskar er varmt välkomna till Landskrona Teater den 17 januari!

Anmäl dig här!