nomineringsmingel

3 mars 2020 | 17:00-19:30 | Blique by Nobis, stockholm

 

Välkommen till en oväntad nomineringsafton

3 mars 2020 | 17:00-19:30 | Blique by Nobis, stockholm

Bidragen är inlämnade och juryn har sagt sitt och valt ut de nominerade för 2019 års genomförda projekt! Årets nomineringsmingel kommer att hållas på fantastiska Blique by Nobis som verkligen bjuder in till fest! Under eftermiddagen och kvällen kommer de nominerade 14 kategorierna att presenteras på ett nytt och oväntat sätt i olika delar av hotellet.

I din biljett ingår ett glas välkomstbubbel, en drinkbiljett och lättare tilltugg. Under kvällen kommer vi även bjuda på musikunderhållning på scen. Var i tid – detta vill du inte missa!

Ta tillfället att träffa era branschkollegor och få en härlig avslutning på arbetsdagen och kickstarta årets Gyllene Hjulet gala tillsammans med SES.

 

Ett stort tack till våra partners som gör denna kväll möjlig och ett speciellt tack riktar vi till:

 

 

Datum: 3 mars 2020
Tid: 17.00-19.30
Plats: Blique by Nobis, Gävlegatan 18, Stockholm
Pris SES-medlem: 195 SEK (exkl moms)
Pris icke-medlem: 295 SEK (exkl moms)

Begränsat antal platser, så boka din plats idag!

 

 

 

Vill ni förlänga kvällen så har du med nedan länk även 20% rabatt på all dryck och mat vid bordsbokning på Blique by Nobis under kvällen. Uppge ”SES” vid bokning.

Som om det inte var nog med det…? Vi har även fått ett exklusivt erbjudande att testa hotellet under en natt i mars, fre-sön i dubbelrum (inkl. frukost) för endast 895 kr. Uppge ”SES” vid bokning.

TILL BLIQUE BY NOBIS >