SES Rättighetsforum

Sponsring i föränderliga tider

Torsdag den 16 februari 2023 | KL. 09.00 – 10.30 | Digitalt

Pris: Kostnadsfritt för SES medlemmar / Övriga: 299 sek

SES Rättighetsforum är tillbaka med temat Sponsring i föränderliga tider. Vi vill tillsammans med alla er i branschen diskutera läget i sponsringsbranschen och förstå hur sponsorerna från olika branscher resonerar kring sina marknadsinvesteringar idag.

Morgonens panel utgörs av Victoria Adolfsson, brand manager på Coca Cola, Ulrika Sundblad, marknadschef på OBOS och Joel Grauman, hållbarhetsansvarig kommunikation, Länsförsäkringar Uppsala. Cecilia Perlind, del av SES styrelse, inleder forumet med en spaning i ett bredare perspektiv om hur företag resonerar kring sina marknadsinvesteringar i ekonomiskt utsatta tider – tillbakablick och reflektion.

När ni anmäler er nedan önskar vi att ni svarar på några frågor om hur situationen ser ut för er rättighet. Ni får också gärna skicka med en fråga till panelen.

Rättighetsforum leds av Daniel Hegborn, strateg och grundare av Passion Lab, tillsammans med Björn Stenvad, vd och grundare av Rättighetsbyrån.

Inspirerande kampanjer, kloka insikter, och engagerande diskussioner utlovas!

Varmt välkomna!

——————————————————

SES Rättighetsforum tar upp aktuella ämnen, trender och utmaningar som rättighetsinnehavare står inför. Vi ger er verktyg att fortsätta utvecklas och ni har möjlighet att vara med och påverka viktiga frågor och områden som ni vill att branschorganisationen arbetar med. På våra inspirationsträffar lyfter vi ämnen som engagerar, vår panel svarar på frågor och funderingar och vi bjuder in aktuella gäster för diskussion och analys.