EXTRAINSATT Rättighetsforum
Fokus: Fotbolls-VM

Världens största sponsringsplattform en begränsande rättighetsinnehavare?

FREDAG DEN 25 NOVEMBER 2022 | KL. 09.00 – 10.00 | DIGITALT – TEAMS


Detta webbinar är exklusivt för SES medlemmar. Inbjudan skickas via e-post. Saknar du inbjudan – kontakta oss i SES-teamet via
info@ses.se

Vilken innebörd och vilka konsekvenser kan uppstå av det som sker i samband med pågående FIFA Fotbolls-VM i Qatar? Ett mästerskap som tilldrar sig intresse och samlar miljarder tv-tittare över hela världen, som innefattar flera av de mest inflytelserika influensers på plats samt är en plattform för både aktivering av sponsorskap och ställningstagande i olika former. Där nu FIFA begränsar både rättigheter och möjligheter för både globala partners, deltagande länder och spelare att aktivera både det som avtalats och möjligheten att uttrycka sina fria åsikter.

Vad innebär detta utifrån ett avtalsperspektiv? Vilka konsekvenser kan det få inom idrotten generellt och fotbollen specifikt och för sponsringsbranschen? Vad innebär detta för VM som plattform för att driva åsikter och positiv förändring? Vilka kan konsekvenserna bli för framtida evenemang?

I panelen;

Erik Westberg – Sportchef TV4
Krister Svensson – Försäljningschef SJ
Stefan Gustavsson – Senior Sales Manager Stockholm Live
Marie-Anne Lindhardt – Advokat/Partner MAQS Advokatbyrå
Therése Liljedahl – SVP Live Nation Partnership EMEA

Rättighetsforum leds av Daniel Hegborn, strateg och grundare av Passion Lab, tillsammans med Björn Stenvad, vd och grundare av Rättighetsbyrån.

Inspirerande kampanjer, kloka insikter, och engagerande diskussioner utlovas!

Varmt välkomna!

SES Rättighetsforum tar upp aktuella ämnen, trender och utmaningar som rättighetsinnehavare står inför. Vi ger er verktyg att fortsätta utvecklas och ni har möjlighet att vara med och påverka viktiga frågor och områden som ni vill att branschorganisationen arbetar med. På våra inspirationsträffar lyfter vi ämnen som engagerar, vår panel svarar på frågor och funderingar och vi bjuder in aktuella gäster för diskussion och analys.