SES Rättighetsforum

SES Rättighetsforum - Sponsorfokus

TISDAG DEN 23 NOVEMBER 2021 | KL. 09.00 – 10.00 | ONLINE 


Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

SES Rättighetsforum tar upp aktuella ämnen, trender och utmaningar som rättighetsinnehavare står inför. Vi ger er verktyg att fortsätta utvecklas och ni har möjlighet att vara med och påverka viktiga frågor och områden som ni vill att branschorganisationen arbetar med. På våra inspirationsträffar lyfter vi ämnen som engagerar, vår panel svarar på frågor och funderingar och vi bjuder in aktuella gäster för diskussion och analys.

Detta tillfälle har vi valt att lägga lite extra fokus på sponsorperspektivet och har bjudit in Mattias Tappert, Head of Partnerships and B2C sales på SJ, Joel Grauman, Hållbarhetsansvarig Kommunikation på Länsförsäkringar Uppsala och Susanne Zabrodsky, Head Of Marketing på Kronfågel.

Vi kommer få företagens syn på framtidens sponsormarknad, hur pandemin har förändrat deras arbete med sponsring och inte minst vad de anser att en rättighet måste göra för att vara attraktiv i framtiden.

Rättighetsforum leds av Daniel Hegborn, strateg och grundare av Passion Lab, tillsammans med Björn Stenvad, vd och grundare av Rättighetsbyrån.

Inspirerande kampanjer, kloka insikter, och engagerande diskussioner utlovas!

Varmt välkomna!