SES Rättighetsforum

ONSDAG DEN 5 OKTOBER 2022 | KL. 09.00 – 10.30 | STUDIO SERGEL (SERGELS TORG) /ONLINE

SES Rättighetsforum tar upp aktuella ämnen, trender och utmaningar som rättighetsinnehavare står inför. Vi ger er verktyg att fortsätta utvecklas och ni har möjlighet att vara med och påverka viktiga frågor och områden som ni vill att branschorganisationen arbetar med. På våra inspirationsträffar lyfter vi ämnen som engagerar, vår panel svarar på frågor och funderingar och vi bjuder in aktuella gäster för diskussion och analys.

Detta tillfälle har vi valt att lägga fokus på festivaler – vi diskuterar nuläge och utmaningar samt lyfter framgångsrika sponsorsamarbeten med bl a representanter från Way Out West, Åre Sessions, Big Slap, Sweden Rock och Storsjöyran.

Rättighetsforum leds av Daniel Hegborn, strateg och grundare av Passion Lab, tillsammans med Björn Stenvad, vd och grundare av Rättighetsbyrån.

Inspirerande kampanjer, kloka insikter, och engagerande diskussioner utlovas!

Varmt välkomna!

 

Vi har möjlighet att bjuda in ett begränsat antal till Studio Sergel (Sergels Torg i Stockholm) och vara med under sändningen av Rättighetsforum på plats. Först till kvarn gäller. Visa intresse vid anmälan.