Retail Experience Live

Kistamässan 15 – 16 maj

Ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.

Vad är Retail Experience Live?

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer – innovationer och framtidsvisioner.

Erbjudande om monterlösning på Retail Experience Live

Har ni en ny lösning för retailers, är ni på jakt efter nya kunder och samarbeten eller vill ni bara försäkra er om att ni är en självklar komponent för framtidens retail?

Om 1,5 månad smäller vi upp dörrarna till årets stora Retailevent. Nu släpper vi en helt ny yta till specialpris för er som vill vara med där det händer men på ett enkelt sätt – bli en del av The Retail Street! Din yta är klar och reda att flytta in i när du kommer på plats, så att du kan fokusera på det viktiga – Att synas och göra nya affärer!  Just nu erbjuder vi er som är medlemmar i SES all inclusive paket på er medverkan. Detta erbjudande ger er en V-monter, ståbord, el, spotlights samt en grå matta till ett pris av 17 999kr.

Skulle ni vilja boka en annan monterplats än på Retail Street erbjuder vi er 20% på ordinarie monterpriser.

 

DESSUTOM 50% rabatt för att lyssna på vår internationella Keynote speaker Ken Hughes

Ken Hughes hjälper några av världens största varumärken med frågor som konsumentupplevelse, omnichannel strategier, retail trender och mycket mycket mer. På Retail Experience Live kommer Ken hjälpa just DITT företag med denna typ av frågor. Just nu erbjuder vi dig som medlem hos Sponsring och events Sverige 50% rabatt vid köp av biljett.

Registrera dig här!

Läs mer om mässan här!