SES på distans

Välkommen till ett streamat samtal om digitala möten!

 

Att hålla distans är just nu att visa hänsyn. Samtidigt är behovet av att ses och mötas större än någonsin. Just nu handlar det om att hålla ut och att hålla ihop. Coronakrisens ekonomiska och sociala effekter ses överallt och vi kämpar alla för att hålla hjulen rullande. Vi som arbetar med upplevelsebaserad kommunikation har ett stort ansvar, möjlighet och förutsättningar att hjälpa till i det arbetet.

Vi bjuder in till ett seminarium om hur vi kan använda digital teknik för att flytta planerade event till webben och hur vi kan stödja och inspirera våra kunder och samarbetspartners att hålla konversationen levande.

Självklart SES vi på distans, välkommen torsdag 26 mars kl 13.00.

__________________________________________________________

PROGRAM

I studion: Niklas Söderberg, SES | Andy Pimmeshofer, Minnesota | Linda Häggkvist, Wangari | Ulf Irestad, Primetec

Hur tänker företagen?
Jennie Backman , Atea
Håkan Kinberg, SEB

Ställ inte in, ställ om!
Angelica Eldebrink & Alexandra Appelqvist, Webbdagarna 2020
Marie Lasota, PS Occasion

Live på länk från Australien
Anders Sörman-Nilsson, Thinque

Sammanfattning

__________________________________________________________

MEDVERKANDE

Ellinor Persson — Moderator
Ellinor Persson är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Hon arbetar även som moderator, debattledare och konferencier.

Anders Sörman-Nilsson — Futurist och författare
En del företag kastar sig vårdslöst in i den digitala framtiden, medan andra fortsätter som de alltid gjort – smarta ledare har förstått att man bör ligga någonstans mittemellan. Sörman Nilsson är grundare till Thinque – en tankesmedja med fokus på att hjälpa ledare att omvandla störande frågor till förebyggande framtida strategier. Författare till boken Digilogue.

Linda Häggkvist — Grundare & VD Wangari
Med 18 års erfarenhet från marknadsföringsbranschen grundade Linda Wangari AB för att fokusera 100% på syftesdriven kommunikation, affärsutveckling och social påverkan. Wangari är uppdelat i två affärsenheter, Kreativ studio med starka strategiska och operativa färdigheter inom konceptutveckling, varumärkesupplevelser, PR och sociala medier. Wangari Sthlm är ett nischmärke som erbjuder premiumtillbehör designade för att lyfta fram sociala behov i denna värld.

Angelica Eldebrink — Programansvarig Webbdagarna
Webbdagarna är Sveriges ledande event och mötesplats för alla som jobbar med digitala kanaler. På mycket kort varsel, och till följd av Corona, ställde nyligen Webbdagarna om sitt två dagar långa event till att bli helt digitalt. Angelica Eldebrink berättar upplevelsen och nyvunna erfarenheter.

Marie Lasota — VD PS Occasion
Marie Lasota, med ett förflutet som eventchef på både Postnord och IBM, är numer VD på en av nordens största brand experience byråer. Vad spår hon framåt?

Andy Pimmeshofer — Grundare och VD Minnesota
Andy Pimmeshofer är VD och grundare av Brand Engagement-byrån Minnesota. Har arbetat med livekommunikation i hela sitt yrkesliv. De senaste 19 åren med Minnesota. Andy anser att ”allt handlar om människor” — både live och digitalt.

Niklas Söderberg — Verksamhetsansvarig SES
Niklas Söderberg är verksamhetsansvarig på SES, sponsrings-, expo- och eventbranschens branschorganisation som just nu arbetar intensivt med att stötta sina medlemmar.

Ulf Irestad — Grundare och VD på Primetec
Primetec är ett fullproduktionsbolag som levererar helhetslösningar för evenemang, utställningar och tv-produktioner. De levererar allt från design, logistik till all typ av teknik.