Inbjudan till Nätverksträff under Eurovision

Onsdagen den 8 maj  I  Tid: 10.00-11.45  I  Plats: Malmö Live

SES Experience har den unika möjligheten att tillsammans med Visit Skåne bjuda in er till en av årets största eventhändelser: Eurovision i Malmö!

Vi bjuder in er alla till ett glittrande branschmingel och ett fullmatat scenprogram i hjärtat av det pågående Eurovision – på Malmö Live, en av huvudhubbarna för evenemanget!

Samtidigt pågår ett europamästerskap i fotboll, UEFA F17 EM i Malmö och Lund, så vänta er en publikfest utan dess like i både fotbollens och musikens tecken.

Temat är hur vi kan förstärka de positiva effekter som evenemangen ger till en destination – allt ifrån intäkter till näringslivet, ett blomstrande föreningsliv, sociala effekter, engagemang och stolthet hos invånarna.

Vi har äran att kunna presentera ett par av Sveriges främsta branschprofiler. På scen ser vi bland andra Andrea Möllerberg – generalsekreterare för Svenska Fotbollsförbundet,Therese Liljedahl – Senior Vice President Marketing Partnership för Live Nation,Robert Pettersson – evenemangsforskare på ETOUR och Cecilia Perlind – VD för Sponsrings & EventSverige.

Konferencier är the one and only Ola Selmén, programledare på SVT och SR.