SES på Umeågalan!

Torsdag den 23 mars 2023 | kl. 09.00 – 24.00
Umeå universitet, Aula Nordica – UMEÅ

Välkommen till Umeås mötesplats för näringslivet! En späckad dag och galakväll där vi hyllar Umeås framgångsrika företag, lyssnar på inspirerande talare och nätverkar.

Läs mer om Umeågalan och allt som händer under dagen här >>

 

Breakout session av Heja!
Trender om Generation Z – framtidens konsumenter

Generation Z (födda 1995–2014) är en av de mäktigaste konsumentkrafterna på marknaden i dag. Deras beteenden, intresse och attityder kommer forma näringslivet under många år framöver. Therése kommer att guida dig genom tongivande trender sett ur Gen Z-perspektiv. Vilka trender tar de med sig in i 2023 och vilka lämnar de bakom sig? Therése avslutar med en framtidsspaning kring nästa generations (Alpha) beteenden och vad som möjligen kommer vara tongivande kring deras förväntningar.

 

Materialet bygger på en årlig studie genomförd av Live Nation Globalt där man frågat fansen om de hetaste trenderna 2023 och vilka innovativa kategorier/varumärken som fångar deras uppmärksamhet. Studien ger en inblick i Generation Z:s perspektiv kring musik- och festivalbranschen, men också värdefulla insikter för andra näringar i samhället.

Therése Sundling Liljedahl
SES Sponsrings och Eventsverige | Live Nation

Therése Sundling Liljedahl är styrelseordförande i SES (Sponsrings- och Eventsverige) och kommersiell chef för Live Nation Europa. Therése har en lång karriär inom medie- och underhållningsbranschen och har jobbat med ledarskap och affärsutveckling på bland annat Tim Bergling Foundation, Pophouse, Kinnevik och Bonnier.