Trender från South by South West (SXSW) 2024

För två veckor sedan möttes 300 000 personer live i Austin, Texas, USA

SXSW är idag världens största sammanlänkade festival för musik, film, kultur, integrerad teknik och media. Är du också nyfiken på – vad hände där, vad pratades det om , vad trendar och får vi kanske veta något som skulle ha stannat i Texas….?

Lyssna in när vi under 30 effektiva minuter riktar SES SPOTLIGHT mot SXSW 2024.

ONSDAG DEN 10 APRIL | KL. 08.30 – 09.00 | ONLINE

Välkommen till SES Spotlight, vårt nya koncept – korta livesamtal om aktuella branschnära händelser. Lyssna – inspireras, få inblick, få insikter- nära inpå, en halvtimme i all enkelhet. Lyssna in helt enkelt!

Vi möter Karl Skoog, som detta år agerar SES korrenspondent på SXSW.

Vi pratar om hans samlade bild av årets festival och vad han tar med sig från Texas in i vår sponsrings- och eventbransch. Vad som inspirerade och vad vi behöver tänka mer på. Hur pratades det om det stora teknikskiftet, om möten, om hållbarhet och var det något speciellt som överraskade?

Karl är del av SES Styrlelse men också CMO på Amuse, ett musikbolag som jobbar med att stötta en ny generation independent- och DIY-artister. Idag vänder sig artister från hela världen till bolaget för att släppa, finansiera och utveckla morgondagens hits. Karl har också lång erfarenhet från branschen bla. från Hjärnfonden, Fotografiska och Tele2 mfl

Det digitala eventet är redan på onsdag 10 april – så anmäl dig idag.

Evenemanget ingår i ditt medlemskap i SES och är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Datum I 10 april I 8.30-09.00

Online

Gäst

Karl Skoog, CMO, Amuse

Samtalet leds av

Cecilia Perlind, VD/Verksamhetschef SES