SES TALK

RAPPA TRENDSPANINGAR AV BRANSCHPROFILER

 

TEMA: FRAMTIDENS MÖTESPLATSER

21 NOVEMBER | KL 15.00-17.30 | VOLVO STUDIO | STOCKHOLM

POPULÄRA SES TALK samlar intressanta branschprofiler som under 10 minuter var, rappt och lättsamt, får dela med sig av spännande trender, tendenser, framtidsspaningar, insikter och reflektioner med intresse- och upplevelsebaserad kommunikation i fokus. 

NÄR: Torsdag 21 november
TID: 15.00 – 17.30
VAR: Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, Kungsträdgården, Stockholm

 

SEMINARIET ÄR FULLBOKAT !

ÖNSKAR DU STÅ I KÖ FÖR ÅTERBUD, KONTAKTA OSS PÅ INFO@SES.SE

 

 

SPACE – FRAMTIDENS CENTER FÖR E-SPORT OCH GAMING

Gustav KällVD och medgrundare Space

“Space strävar efter att inspirera och lyfta communities. Vi vill skapa en plats för digital kultur som kopplar samman människor, en värld där alla kan få utlopp för sin kreativitet och känna en starkare känsla av tillhörighet.” 

Space är ett digitalt kulturcenter, som slår upp portarna i den femte Hötorgsskrapan på Sergels torg under 2021. Space kommer att vara den givna mötesplatsen för den digitala generationen, genom att kombinera gaming, musik och content creation, under ett och samma tak.  Det är destinationen du besöker för att spela dina favoritspel på ultra-moderna gaming-stationer, uppleva musik i arenan, umgås med vänner, besöka events, producera musik, podcasts eller video. 

 

VARFÖR EN COWORKING-ARENA KAN BLI EN FANTASTISK MÖTESPLATS

Göran Garberg, grundare United Spaces/Co-working guru

Samla människor i olika åldrar, i olika branscher, på ett och samma ställe dit de går ofta. Se till att bygga kundupplevelsen på en tydlig och sann(!) värdegrund av öppenhet, inspiration, tillit, kreativitet och professionalism – bemötande upphöjt till 3. På detta grundfundament arrangera mängder av tillfällen för social interaktion (AW, fester, frukostar, luncher) så alla otvunget lär känna varandra samt addera ett intellektuellt utbyte i form av events och föreläsningar där man stimuleras att tänka tillsammans…. där har du byggstenarna för en mötesplats i världsklass.

 

360c CONCEPT – FRAMTIDENS MOBILITET 

Jonas Eriksson – Volvo Cars Autonomonous Cars

I en inte alltför avlägsen framtid kommer vi leva i en värld där autonoma och eldrivna fordon utgör grunden till vår personliga mobilitet. Lösningarna måste vara säkra och miljövänliga, men också bekväma och personliga. Njut – Arbeta – Sov. Därför har vi utvecklat 360c. Vår vision av framtidens mobilitet. 

 

MÖTESPLATSEN LIVE

Therése Liljedahl – Executive Vice President Live Nation International Media & Sponsorship

 En global spaning på hur mötesplatsen Live drivs av det digitala beteendet. 

 

 

ÄR KONTORET FRAMTIDENS EVENTARENA?

Charlotte WWiebe – Director HR, Workplace & Service, TUI
Olle Nyström – Content Director, Minnesota

Två gånger om året samlar TUI 400 medarbetare från hela Norden till en dialog om strategiska framtidsfrågor. Temat har varierat, från digitalisering till innovation eller hållbarhet, men platsen är den samma – TUI:s kontor i Münchenbryggeriet. Charlotte och Olle berättar mer om projektet och om kontoret som framtidens eventarena. 

 

DAGENS MODERATOR

Anna Bellman – moderator och föreläsare

Vad är det som gör att vissa möten, presentationer och tal är mer givande och minnesvärda än andra? Det är något som Anna Bellman ständigt utforskar och försöker leverera. Sedan mer än tio år är Anna en av Sveriges mest anlitade moderatorer, parallellt med uppdrag som föreläsare och talartränare. Anna brinner för samtal som vågar utmana och fördjupa, för kommunikation som leder människor till nya insikter och perspektiv och att ge människor verktyg för hur de kan stärka sig själva och verkligen nå fram till andra. Hon anstränger sig alltid för att ta fram det bästa, både av sig själv och sin publik. 

 

 

RENAISSANCE

CAROLINE FREUDENTHAL – ABSTRACT ART 2019

Ni som besöker SES Talk är även varmt välkomna till öppningen av konstutställningen Renaissance i direkt anslutning i Volvo Studio kl. 18-20.