SES TRENDMINGEL

SES TRENDMINGEL

Stockholms satsning på evenemang med ett utvecklat värdskap

TISDAG 6 DECEMBER | KL. 16.00 – 18.00
CLARION HOTEL AMARANTEN | KUNGSHOLMSGATAN 31 | STOCKHOLM

SES bjuder i samarbete med Nordic Choice Hotels in till ännu ett SES Trendmingel – ett koncept där vi minglar och tar del av trender och spaningar från branschen. Den 6 december får vi bekanta oss med restaurangen Kitchen & Table på Clarion Hotel Amaranten, ett spännande ämne och varandra.

Evenemang som motor i utvecklingen av Stockholm har jobbats med under några år inom staden. Nu tar staden ordentlig sats för att ta nästa steg. Sommaren 2022 valde Visit Stockholm nya vägar i den nationella marknadsföringen och lanserade Stockholm line-up, en samlande kommunikationskampanj där Stockholms rika utbud av evenemang och upplevelser presenterades likt ett festival-manér för att locka besökare och bokningar. Hör om detta och hur vi kan fortsätta det gemensamma arbetet.

Den stora satsningen på internationella mästerskap (VM i Handboll, VM i Ishockey och förhoppningsvis EM i Fotboll) de närmaste åren är i full gång och används som en testbädd för en mängd, för staden, nya insatser med sikte på att bli en riktigt bra värdstad för stora evenemang. Samarbeten inom staden, med näringslivet och idrotten utvecklas och inför och under handbolls VM i januari 2023 lanseras ett helt nytt kommunikationskoncept.

Medverkar gör Jonas Alvin, projektledare marknad, från Visit Stockholm samt Patrik Tengwall och Camilla Hagman som båda ingår i projektledningen för stadens satsning på stora evenemang.

Varmt välkomna!