SES x Melodifestivalturnén

3 februari 2023 | kl. 17.30 | Scandinavium – Göteborg

BILJETTPRIS!
Ordinarie pris: 695 sek ink. a-biljett (exkl. moms)
Medlemspris: kostnadsfritt för SES medlemmar
No show: 150 SEK (exkl. moms)

 

Live Nation bjuder tillsammans med SES, Got Event och Göteborg & Co in er att besöka Melodifestivalturnén när den kickstartar i Göteborg fredagen den 3 februari. Vi bjuder på mingel, svalkande dryck med tilltugg, trendspaningar samt a-biljett till melodifestivalens genrepsföreställning!

Vi kommer att bjuda på ett SES Talks där branschprofiler rappt och lättsamt delar med sig av spännande trender, framtidsspaningar och reflektioner kring sina olika områden. Ni möter även representanter från teamet bakom Melodifestivalturnén som berättar om årets turnéupplägg.

AGENDA:

17.30 Samling (vid VIP:entrén vid Restaurang Glöd)
17.45 Bubbel & enklare snittar
18.00 SES Talks
18.45 Mingel
19:15 Förfest startar
19.30 Vi tar oss in i till platserna
20.00 Genrep – deltävling 1

 

SES TALKS:

World of Volvo
Jan Sidemo, World of Volvo Creation Team
Hör på när Jan berättar om en ny mötesplats i Göteborg för inspiration och motivation med spännande utställningar, föreläsningar och workshops tillsammans med unika matupplevelser, framträdanden och underhållning.

BK Häcken
Anders Albertsson, Evenemangschef BK Häcken
2022 tog BK Häcken sitt första SM-guld på herrsidan och ett SM-silver på damsidan vilket gör att de, som en av få klubbar i Europa, kvalar till Champions League på både dam- och herrsidan. Klubben från Hisingen arrangerar årligen Gothia Cup, en av världens största internationella fotbollscuper, som sätter staden Göteborg på världskartan. Samspelet mellan evenemang och sportslig verksamhet skapar en grund för en långsiktigt hållbar utveckling.

Göteborg 400 år
Kristian Ferrara, Projektledare Göteborg & Co
Göteborg fyller 400 år! Kristian Ferrara från Göteborg & Co berättar om planeringen och genomförandet av Göteborgs jubileumsfestival som äger rum mellan den 2-5 juni i Frihamnen, Göteborg.

Melodifestivalturnén på turné över 20 år
Peter Uksila, Project Director Melodifestivalturnén
Melodifestivalturnén har varit på turné i över 20 år och fortsätter vara en av Sveriges starkaste rättigheter inom kultur och evenemang. Peter berättar om utvecklingen av rättigheten, hur ett sponsorskap ser och tas ut.