Affärsnätverket Stora mål 2023

8 torsdagar under 2023 | kl. 08.00-10.00 | KC Group – S:t Eriksplan 7, Stockholm
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER – FÖRST TILL KVARN!

Nätverket Stora Mål är ett nätverk för affärsutveckling. Vi lyfter fram våra respektive verksamheter och delar de utmaningar som finns. Du bjuds på frukost, vi lyssnar på vår samtalsgäst, reflekterar och skapar mervärde.

Exklusivt erbjudande till SES medlemmar – begränsat antal platser:
4 900 sek / helåret 2023 – åtta tillfällen (exkl. moms)
Ordinarie pris: 5 900 sek (exkl. moms)

KOMMANDE DATUM OCH SAMTALSGÄST:

Torsdag 2 februari
ANNIKA RÖCKNER : Hur man lyckas vinna ramavtal i offentlig upphandling

Annika är Vd för KC Group Leadership Development AB, som arbetar sedan 2011 med ledarskaps- och medarbetarutveckling samt konsultativt chefsstöd och rådgivning i förändringsprocesser. Kunderna finns inom näringslivet såväl som inom statliga myndigheter, kommuner, regioner och universitet/högskolor. KC Group har omfattande nationella ramavtal på åtta av Sveriges största myndigheter. Vi samtalar om hur man lyckas vinna ramavtal i offentlig upphandling samt hur ett företag lyckats växa från tre till 35 Mkr på fem år. Dessutom tittar vi närmare på vad som kännetecknar ett framgångsrikt coachande.

Torsdag 2 mars
PG WETTSJÖ: Bli framgångsrik – och må bra

Föreläsarnas föreläsare! En nestor i branschen. Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö. Han är en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om han genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare. PG är entreprenör och författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – ”Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – ”Trollbind dina åhörare”. Vi samtalar om kommunikation och om flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer.

Torsdag 4 maj
THERESE ALSHAMMAR

Therese Alshammar har haft en sagolik karriär som elitsimmare. Hon har tagit 72 medaljer, varav 37 guld i internationella mästerskap. Dessutom är hon världens äldsta simmare att vinna VM-guld (vid 34 års ålder). Hon har tilldelats Jerringpriset och H.M. Konungens medalj i 8:e storleken. Både för åren 2000 och för 2011 valdes hon till årets kvinnliga idrottare. Vi samtalar om hur det startade, om karriär, målbilder och motivation. Om prestationsmiljö, det inspirerande ledarskapet och vad som krävs för att nå framgång.

Torsdag 1 juni
DAVID SENNERSTRAND: Hur vi kan njuta av att framträda

Kommunicerar du med pondus? Vågar du vara dig själv i dina presentationer? Att tala inför publik är för många förknippat med obehag. Det som gör det obekvämt är ofta relaterat till röst och andning. David Sennerstrand har jobbat med röst och kommunikationsträning i över 17 år. Genom att lära ut några enkla men effektiva principer visar han vägen till din fulla potential i muntlig kommunikation. Så att du kan börja njuta av att framträda, till och med framför ett stort antal åskådare med höga förväntningar.

Torsdag 7 september
ANNIE SEEL: Ingen minns en fegis

Vi pratar om att gå sin egen väg vilket kräver att jantelagen åsidosätts och icke desto mindre ha mod att våga. Med livsmottot, och numera ett signum för Annie Seel, ”Ingen minns en fegis – man måste våga” har hon alltid hittat kraft att vända hinder till de största framgångar. Öken och tuffa miljöer är Annie Seels rätta element. Hon har t.ex. kört Dakarrallyt, världens mest krävande motortävling, vunnit Ökenrallyt på sin hoj och kört hela vägen upp för Mount Everest. Som om detta inte vore nog har Annie Seel även kammat hem karriärmässiga storvinster i marknadsförings- och reklambranschen.

Torsdag 5 oktober
MAGNUS HELGESSON: ”Framgång lämnar spår”

Magnus Helgesson är entreprenören som 1993 startade en av Sveriges största restaurangkedjor, Harrys. Idag är han en uppskattad coach, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som ”0 till 700 miljoner” och ”Framgång lämnar spår”. Magnus Helgesson inspirerar och berör. Han talar till bönder på bönders vis och med de lärde på latin. Hans entusiasm och äkthet fångar alla. Han möter publiken OCH individen. Vi samtalar om entreprenörskap, framgångsfaktorer och karriär. Nominerad till Stora Talarpriset 2022.

Torsdag 2 november
Talare presenteras inom kort

Torsdag 7 december
PER-OLOF MÅRTENSSON: Hur vi förebygger psykisk ohälsa

VD på Lotusmodellen som förebygger psykisk ohälsa och skapar trygghet i skolan, föreningsvärlden och näringslivet. Per-Olof Mårtensson är en mycket lyhörd person med ett stort hjärta som handlingskraftigt gör skillnad i samhället genom sitt pedagogiska upplägg om psykisk ohälsa. Nominerad till Stora Talarpriset 2022.