MÅ BRA - PRESTERA BÄTTRE

med Johan Olsson

Talkly erbjuder SES-medlemmar gratis livesänd digital föreläsning

torsdag 28 januari 2021 | KL. 9.00 – 10.00

Som ny medlem erbjuder Jubel här alla medlemmar i SES en inspirations-föreläsning med längdstjärnan Johan Olsson via sin plattform Talkly – helt gratis!

Med sina 14 OS- och VM-medaljer gjorde sig Johan Olsson känd för att verkligen vara ”bäst när det gäller som mest”. Men med bra prestationer kommer också ökade krav. Lyssna på när Johan berättar om 20 år av mental träning, om hur ”må bra – prestera bättre” blev vägen till framgång och ta del av Johans konkreta övningar och tips för bättre fokus och prestation.

 

Erbjudandet skickas via e-post till SES medlemmar.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

 

 

Talkly är Sveriges första prenumerationstjänst för onlineföreläsningar live. Tanken är enkel: föreläsningar online, live en gång i veckan, för att inspirera och motivera i en tid då vi behöver det som mest. För en fast månadskostnad kan företag och organisationer ta del av ett varierat och unikt utbud av föreläsningar. Under våren föreläser förutom Johan Olsson bland andra Petter, Martin Mutumba, Magdalena Forsberg, Micael Dahlen, Renata Chlumska och Jens Lapidus. Bakom satsningen står artist & brand experience-byrån Jubel.

 

 

Jubel grundades 2016 och har sedan dess utmanat befintliga ramar inom musikbranschen och agerat byrå för artister som Daniel Adams-Ray, Mares och Atomic Swing. Genom produktion av festivaler som HudikKalasetWoodland och Låt Live Leva har bolaget parallellt byggt upp en Brand Experience-byrå med fokus mot digitala- och hybridevent och därför ansluter de nu till SES!