Skapa mental styrka & framgång med hjälp av "The Healthy Mind Platter"

TORSDAG DEN 24 AUGUSTI 2023  |  KL. 08:00 – 09:00  | DIGITALT


Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

Välkommen till en föreläsning med konkreta verktyg för vad du kan göra för att varvar ner inför sommaren men också bygga mental styrka och framgång med fokus på ett hållbart självledarskap.

Undersökningar visar att fler och fler (8 av 10) efterfrågar en kultur och ett ledarskap som tillåter autonomi och självledarskap. Något många vant sig vid under pandemin och som behöver implementeras på den nya hybrida arbetsplatsen. Men, hur gör man då som individ för att bygga ett hållbart självledarskap? Och hur gör man som ledare för att bygga en hållbar kultur med engagerade och motiverade medarbetare?

I den här föreläsningen delar Annika Kvist som är coach, författare och föreläsare med sig av sina bästa verktyg som bygger på den senaste hjärnforskningen kring vad hjärnan behöver för att må bra. Annika menar att genom att förstå hjärnans behov, begränsningar och möjligheter kan du påverka hur du tänker, utvecklas och presterar i vardagen.

  • Hur fungerar hjärnan och varför är det svårt att göra en livsstilsförändring?
  • Hur kan du ta hand om hjärnan för att skapa mentalt välmående?

Vi tar utgångspunkt från ”The Healthy Mind Platter” och dess sju olika ingredienser. Hur skapar ni nya hållbara rutiner i ert liv, i teamet och på arbetsplatsen som bygger en bra kultur med engagemang, energi och motivation?

 

Annika Kvist

Annika älskar att driva förändring. Hennes syfte är att stötta individer och ledare i att bli den bästa versionen av sig själva genom att utveckla ett hållbart självledarskap och kultur tillsammans på arbetsplatsen. Hon är grundare och VD av Amazing Growth, som arbetar med att utveckla individer och företag i att förändra och skapa kraft, engagemang och motivation i vardagen genom ett hållbart självledarskap.

Idag gör hon det hon brinner för: håller inspirationsföreläsningar, workshops, erbjuder coaching för ledare och skapar skräddarsydda ledarskapsutbildningar och retreats kring den nya ledarskapet och självledarskapet. I grund och botten är hon civilekonom och har cirka 20 års arbetslivserfarenhet från olika branscher såsom IT branschen, träningsbranschen och mediabranschen. Hon är också utbildad brain based coach inom neuroledarskap med fokus på att förstå hjärnan.

Anmäl dig och ge dig själv och ditt team de bästa förutsättningarna för en sommar med balans, mental styrka och hållbarhet.

Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.