VÄLKOMMEN PÅ VERNISSAGE TILLSAMMANS MED SES VÄST

I SAMARBETE MED ATG OCH GOTHENBURG HORSE SHOW
Länge leve häst – en konstutställning och välgörenhetsauktion

ONSDAG 21/2 kl 17.15 – 20.45 SCANDINAVIUM, GÖTEBORG
(MÖJLIGHET TILL ATT ANSLUTA 19.00 – 20.45)

  • Vi ses kl 17:15 vid VIP entrén till Scandinavium där Johan Nyth, Sponsoransvarig Gothenburg Horse Show och Anders Albertsson från SES Styrelse och SES Väst hälsar välkommen! därefter berättar Cecilia Wallin från ATG om samarbetet mellan ATG och Gothenburg Horse Show
  • Kl 18:00 Winning Round, avgörande hoppning i Riders League efter detta kl 19-19.30 visar Johan Nyth, Sponsoransvarig Gothenburg Horse Show oss runt på arenan.
  • Kl 19:00 För nya anslutande gäster möts vi i VIP entrén för rundvandring
  • Kl 19.30 blir det vernissage och mingel i foajebaren i Scandivavium.

ATG har kopplat ett gäng konstnärer till sig för att kunna genomföra denna auktion. De har fått tolka ett av de budskap som har följt ATG genom åren. I ATGs engagemang i hästnäringen ingår bland annat att de stöttar verksamheter som får människor att må bra genom mötet med hästen. Konstnärerna har fått välja ett av dessa engagemang som pengarna för just deras verk ska gå till.

SES Väst är en plattform inom SES där vi har en engagerad grupp med representanter från fler av de olika medlemskategorierna ovan som kommer att fokusera på möten, nätverk och spaningar i Göteborg med omnejd. SES Väst erbjuder en gemensam röst för att påverka, stärka och ta branschen till nya höjder.

ANMÄL DIG HÄR >>>