Välkommen till Möten & Event

Välkommen till Möten & Event

Välkommen till Möten & Event,
Nordens största mässa och mötesplats för alla som bokar och arrangerar mässor, konferenser och event.

När: 21-22 februari 2024 I Var: Kistamässan i Stockholm

Mässgolvet pulserar av över 150 högkvalitativa leverantörer med företag som skapar oförglömliga upplevelser till ditt nästa event.

Men vad är det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter. Parallellt med mässgolvet finns 4 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av inspiration, se de senaste trenderna och få tips och idéer till nästa event. Varje mässdag öppnas med ett kostnadsfritt morgonseminarium,  en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper för att diskutera allt från strategier för ökad försäljning till framtidens event. På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Första mässdagen avslutas med ett färgsprakande mingel. Nu kan du säkra din mingelbiljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar mat och dryck. Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset för Årets VD och Narrenpriset delas ut och njut av god mat och dryck under kvällen.

Missa inte möjligheten att vara med i händelsernas centrum där oförglömliga upplevelser skapas!

Läs mer om mässan och boka din kostnadsfria biljett redan idag https://motenevent.se/