Välkommen till The Tech Arena

Välkommen till Möten & Event

SES PÅ THE TECH ARENA 2024

Vi på SES är glada att kunna välkomna er medlemmar till The Tech Arena 2024, ett av Sveriges största tech-event med en fantastisk talarlista med både svenska och internationella talare.

Eventet äger rum den 22-23 februari 2024 på Friends Arena i Stockholm och kommer samla tusentals entreprenörer, investerare, affärsledare och beslutsfattare för att nätverka och diskutera ämnen som innovation, entreprenörskap, hållbarhet, teknologi och globala megatrender.

För att ta del av rabatten så uppger ni koden vid bokning av biljetter; SES20

Se agendan HÄR
Boka din biljett HÄR 

Om evenemanget
Eventet kommer att ha fyra scener med bland annat keynotes, fireside sessions, paneldiskussioner, startup- och scaleup-pitchar samt expertseminarier. Eventet inkluderar även en techutställning, experience areas, mötesområden, och side events.

Evenemanget förväntas locka en imponerande samling av cirka 8000 deltagare från olika branscher och områden inom det globala näringslivet. Här samlas en mångfald av individer, inklusive entreprenörer och visionära grundare av startups, samt högt ansedda beslutsfattare och politiker. Detta mångsidiga deltagarantal speglar det breda spektrumet av perspektiv och expertis som kommer att närvarande, vilket gör det till en plattform för djup och meningsfull dialog, kunskapsutbyte och nätverkande.
Inpsireras av talare som

  • USA’s föredetta vicepresident Al Gore;
  • Apple-grundaren Steve Wozniak;
  • NASA Astronauten Jessica Meir; Amit Arora, Professor of AI på Columbia University;
  • Anabel Diaz Calderon, VP EMEA, Uber och många fler.

Få nya perspektiv och nätverka med framstående ledare, visionärer, innovatörer och experter.
Innovationslandet Sverige:
Under de senaste decennierna har den skandinaviska regionen haft betydande inverkan på global innovation. Sverige är för närvarande rankat som det näst mest innovativa landet globalt, tätt följt av sina grannländer.
Detta innovationskluster i norra Europa har gett upphov till ett ständigt växande antal världsförbättrande företag och Stockholm har blivit en knytpunkt för nordens innovation och startupscen, och en förebild i sitt samarbete mellan entreprenörer och industri- och näringslivssektor, därför faller det sig naturligt att The Tech Arena anordnas här.

Utställare & Partners:
I arenan samlas en imponerande samling av över 60 utställare, som representerar en mångfald av företag och organisationer. Här finns allt från spännande startups och snabbväxande scaleups till väletablerade europeiska företag och ideella organisationer. Bland de namnkunniga utställarna märks företag som Uber, Polestar, SPP och Amazon. Detta imponerande utbud av utställare skapar en dynamisk och mångsidig atmosfär i evenemanget, där besökarna har möjlighet att utforska och interagera med några av de mest inflytelserika och innovativa aktörerna på marknaden.

Vad du kan förvänta dig:

  • Fyra scener med keynotes, fireside sessions, paneldiskussioner, startup- och scaleup-pitchar och expertseminarium.
  • Mängder av nätverksmöjligheter med inflytelserika och inspirerande deltagare samt mindre mingel för nichade grupper.
  • Eventet inkluderar även en techutställning, experience areas och mötesområden.

Om Techarenan
Techarenan grundades 2014 och är en internationell platform för innovation, entreprenörskap och hållbarhet vars mål är att bidra till positiv förändring i samhället genom att samla de bästa företagsledarens, entreprenörerna, investerarna och beslutsfattarna för att dela kunskap och skapa meningsfulla nätverk.

Vi ses där!