VASALOPPET

 

 

STUDIEBESÖK I FÄDERS SPÅR

21 FEBRUARI 2020 | VASALOPPET | MORA

Följ med på en studieresa i fäders spår – och upplev varför Vasaloppet är en av Sveriges starkaste rättigheter!

Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF. En motor för folkhälsa och föreningsliv. Allt överskott går tillbaka till svenskt föreningsliv. I det första loppet 1922 kom drygt hundra skidåkare till start – idag lockas närmare hundratusen skidåkare, cyklister och löpare året runt. Ung som gammal, motionär såväl som elit. Målet är att alla som vill ska kunna genomföra ett Vasalopp.

Genom sponsorsamarbeten får flera av Sveriges största varumärken möjlighet att nå sina målgrupper direkt året runt. Tillsammans skapar vi ett brett intresse för konditionsidrott och folkhälsa och ger föreningar runt om i landet bättre förutsättningar att bedriva sin verksamhet.

NÄR: fredag den 21 februari 2020
VAR: Vasaloppet, Mora
PRIS: 495 SEK (exkl moms) Seminariet är kostnadsfritt för SES medlemmar.
NO SHOW: 150 SEK (exkl moms)

Schemat är anpassat så att du kan åka med SJs tåg 06:14 från Stockholm och retur från Mora kl 16:23 samma dag. Vänligen notera att var och en själv ansvarar för bokning av tågbiljett/annat färdmedel.

Anmäl dig så snart som möjligt, men senast den 31 januari 2020.

 

PRELIMINÄRT SCHEMA:

10:30 Buss ut i spåret
Vi besöker någon av de historiska vätskekontrollerna, vi tittar på några sponsoraktiveringar, och förstås – hejar på de 7 000 skidåkarna som kör Vasaloppet 30 (fd Kortvasan)

12:00 Besök Vasaloppsmässan och målområdet

13:00 Lunch

14:00 Seminarium
Volvo och Vasaloppet berättar om sitt samarbete i Gustav Vasa-salen, Vasaloppets Hus. Även andra sponsorer kommer att finnas på plats.

Programmet kommer att uppdateras löpande.

Lena Hermansson,
Sponsorchef Vasaloppet

 

För dig som skulle vilja åka något lopp i samband med detta så erbjuder vi dig som SES-medlem 20% rabatt på startavgiften i Vasaloppet 30 (fd Kortvasan), Tjejvasan eller Öppet Spår.

Tänk på att om du vill resa med tåg och/eller funderar på att stanna en natt, så är det av högsta vikt att boka boende och biljett så snart som möjligt. Vi räknar med över 30 000 utövare under den första helgen av Vasaloppsveckan.