SES Väst – Livesnack

TORSDAG DEN 20 MAJ 2021 | KL. 09.00 – 10.00 | ONLINE 


Inbjudan skickas till SES medlemmar via e-post.
Saknar du en inbjudan, vänligen kontakta oss via info@ses.se.

SES bjuder in representanter från SES Väst för att ge oss en rapport kring nuläget i regionen samt spaningar och tankar om framtiden. Vi kommer att få inspel från olika delar av branschen som representeras i SES Väst och avslutar med en gemensam diskussion med möjlighet att ställa frågor och lyfta kommentarer.

DAGENS AGENDA

Anders Albertsson, RF SISU
Välkommen till SES Väst – Livesnack!

Peter Grönberg, Göteborg & Co
Snart är det sommar igen. Semester, Hemester, Svemester? Hur ser läget ut inför årets viktigaste säsong – sommarkampanjen och evenemangen. Vad händer på Liseberg?  Vad väntar i höst? När kan flyget komma igång? Blir det några stora möten och hur ska Göteborg bli bäst på hybrida upplevelser? Dessutom ska vi ju fira 400 år den 4 juni. Kulturkalas blir det också i sommar…

Malin Nordström, Atea
Hur har Atea ställt om under pandemin och hur ser de på framtiden?

Peter Beckne, IHM Business School
Hur ser kompetensbehovet ut inom event & besöksnäringen?

Magnus Nygren, PS Occasion
Under det senaste halvåret har vi på PS Occasion tagit del av studier samt pratat med kunder och akademiker för att försöka ta reda på vad som väntar i framtiden för brand experience, kund- och arbetsgivarengagemang samt digitala kontra fysiska möten. Inom kort kommer vi att släppa resultaten av detta i en rapport, men kommer redan idag att dela med oss av några av insikterna till er.

Avslutande diskussion och frågor

 

Huvudsyftet med SES Väst är att SES kontinuerligt ska samla in kunskaper, erfarenheter och uppdateringar kring nuläget i regionen. Denna information hjälper oss i SES att göra rätt prioriteringar och utgör en del av beslutsunderlaget för organisationens strategi och verksamhetsinriktning.