GYLLENE HJULET

BRANSCHTÄVLINGEN FÖR ALLA SOM JOBBAR MED UPPLEVELSEBASERAD KOMMUNIKATION!

 

Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar aktörer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Tävlingen, som är en kommunikationstävling, har funnits sedan 1998 och belönar projekt som visat på stor kreativ höjd och effektfullt genomslag.

I ÅR SLÅR GYLLENE HJULET TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL!

I år är ett speciellt år. I årets upplaga av Gyllene Hjulet välkomnas nämligen projekt genomförda under perioden 1 jan 2020 – 31 dec 2021. Vi har även valt att bemöta de annorlunda och unika förutsättningarna som dagens situation innebär på lite olika sätt i tävlingen – dels genom att inledningsvis dela upp kategorierna i två olika tävlingsgrupper: SPONSRING och EVENT/EXPO och dels med att utöka tävlingen till totalt 20 kategorier som på ett mer specifikt och träffsäkert sätt avgränsar dagens sponsrings- &/eller eventprojekt och erbjuder en effektiv spelplan för alla tävlanden.

Låt oss presentera årets nykomlingar:

Syftet är att mer specifikt och träffsäkert avgränsa dagens något brokiga skara sponsrings- och eventprojekt, för att våra tävlanden inom respektive kategori ska kunna mötas och mätas mer rättvist inom ramen för sina egna avgränsade spelplaner.

I kategorierna ÅRETS SPONSRING och ÅRETS EVENT har man i år inte möjlighet att lämna in specifika bidrag – utan alla inskickade bidrag, oavsett kategori, är direktkvalificerade. Juryn utser bland dessa – det sponsringsprojektet och det eventprojektet som är det bästa av de bästa!

Vinnarna hyllas och firas på branschfesten Gyllene Hjulet våren 2022.

Stort lycka till!

Årets kategorier

Möt årets nykomlingar:

ÅRETS DIGITALA B2B
ÅRETS DIGITALA B2C
ÅRETS DIGITALA INTERNA
ÅRETS KULTUR-/
UNDERHÅLLNING
ÅRETS SPORTSPONSRING
ÅRETS EVENT

 

link

Läs mer

Kontakta
SES-teamet

Tävlingsvillkor

Priser

NOMINERADE & VINNARE genom åren

Frågor & Svar

Gyllene Hjulet 2020