Säkra din plats

Köp din biljett till årets gala


Gyllene Hjulet-galan den 26 april på Annexet.

Passa även på att boka plats till livejury-delen där två tävlingskategoriers nominerade bidrag presenteras och ”pitchas” live. Här får publiken dessutom vara med och bedöma bidragen tillsammans med juryn. Livejuryn startar redan kl. 16.00.
OBS: Begränsat antal platser!

Biljettyper:

  • Galabiljett ordinarie
  • VIP Galabiljett – bästa platserna, 1 glas Champagne
  • VIP Biljettpaket 8 – halvt bord, 8 platser (bästa placering), 2 flaskor Champagne till bordet
  • VIP Biljettpaket 16 – eget bord (närmast scen), 16 platser, 4 flaskor Champagne till bordet

 

Villkor för biljettköp:

Efter att du klickat på betala så godkänner du ditt köp. Därefter skickas en orderbekräftelse till din mail med kvitto. Vid val av betalsätt faktura – vänligen notera att fakturan kommer till din mail.

Inom kort får du ytterligare ett mail där du ombeds registrera kompletterande information för dina biljetter, som namn på dina gäster, ev. specialkost mm.

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Att välja betalningsmedel faktura är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

 

Villkor för livejury – först till kvarn:

Vid köp av biljett ges du möjlighet att även närvara vid livejury-delen. Du kan boka lika många livejuryplatser som du bokar biljetter – det är dock begränsat antal platser på livejuryn så det är först till kvarn som gäller.

 

Nominerade

Se årets nominerade bidrag här

link

Läs mer

Praktisk info

Läs mer om galakvällen här.link

Läs mer