Förköp

Säkra upp dina platser i tid

 

Köp din biljett före alla andra till ett bättre pris
Köp före den 1 mars och få 300 kronor rabatt på varje biljett.

OBS: Begränsat antal, först till kvarn!

 

Villkor för biljettköp:

Efter att du klickat på betala så godkänner du ditt köp. Därefter skickas en orderbekräftelse till din mail med kvitto/faktura. Vid val av betalsätt faktura – vänligen notera att fakturan kommer till din mail.

Senast två veckor före evenemangets datum får du ytterligare ett mail där du ombeds registrera kompletterande information för dina biljetter, som namn på dina gäster, ev specialkost, transport osv.

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Att välja betalningsmedel faktura är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Villkor för livejury – först till kvarn:

Vid köp av biljett ges du möjlighet att även närvara vid livejury-delen. Du kan boka lika många livejuryplatser som du bokar biljetter – det är dock begränsat antal platser på livejuryn så det är först till kvarn som gäller.

Nominerade

Se årets nominerade bidrag här

link

Läs mer

Praktisk info

Läs mer om galakvällen här.link

Läs mer