Livepitchen

Lyssna till flera av de nominerade bidragen live

På galadagen den 2 april har du även möjlighet att besöka exklusiva LIVE-pitchen – där två tävlingskategoriers nominerade bidrag presenteras och pitchas inför publik och jury. LIVE-pitchen 2020 innefattar kategorierna Årets Samhällsengagemang och Årets Innovativa koncept. Varje bidrag har 5 minuter på sig att pitcha sitt projekt och efteråt har publiken möjlighet att rösta fram sin favorit. Publikens röst motsvarar en juryröst och ordinarie jury tar med sig publikens röst in i den slutgiltiga juryöverläggningen.

LIVE-pitchen är ett intensivt och spännande inslag i tävlingen som innebär att de nominerade får visa upp och sälja in sitt projekt inför publik. Vår ambition med LIVE-pitchen är att skapa högre synlighet av de nominerade bidragen och ge ytterligare inspiration och kunskap till gästerna. Samt plocka fram tävlingsinstinkten hos de nominerade..!

LIVE-pitchen är gratis för alla som köper en biljett till Gyllene Hjulet, det är dock först till kvarn som gäller då det är begränsat antal platser på denna tillställning.

MER INFO KOMMER INOM KORT!