“Målet är att det färdiga resultatet ska se ut exakt som på ritningen”

Hallå där Fredrik Lind på LM Inredning! Vem är du och vilken är din roll på företaget?
– Jag är projektledare och försäljningsansvarig med över 20 år i branschen.

Vad gör LM Inredning?
– Vi skräddarsyr monterlösningar åt våra kunder, både på mässor i Sverige och utomlands. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda ett fullservicekoncept åt våra kunder. Det är viktigt att vi kan hjälpa till med kundens allra minsta projekt/montrar såväl som större montrar. De ska kunna ha samma leverantör om de vill ha utställningsmaterial till en minimässa eller en stor monter på till exempel Nordbygg.

 

Fredrik Lind, försäljningsansvarig på LM Inredning

Något projekt du är extra stolt över?
– Ett mycket intressant och lyckat projekt under 2019 är åt vår kund, Ekulf, som varit med oss i många år. När man har byggt upp en stark relation under lång tid har man ofta fördelen att man känner till kundens önskemål och mål med mässan. I detta fall har vi tillsammans kommit fram till den perfekta designen som fungerar både funktionellt och visuellt. Vi lägger stor vikt på monterritningarna och målet är att det färdiga resultatet ska se exakt ut som på ritningen.

– I år fyller Ekulf 50 år och ville att detta skulle genomsyra montern med pompa och ståt. Samtidigt vill de givetvis att montern ska fungera för deras produkter. Resultatet blev en fräsch och snygg monter i vitt, guld och bling som både symboliserar 50 år i branschen och andas deras nya produkt Pure Shine. Det är ballonger, fyrverkerier och guld give-aways som gäller! More is more för denna monter. Montern kommer att rulla runt på dentalmässorna under hela 2019 så man sprider ut firandet under hela året.

Vad är nyckeln till lyckad monter?
– Vi jobbar alltid med målet att få så nära kontakt med kunden som möjligt. Det bästa resultatet i designarbetet kommer när man vet vad kunden vill ha och våra designers är väldigt proffsiga att tolka detta i monterritningen. Vi kan skapa underverk med väldigt lite information men ju bättre kravspecen och önskemålen är, desto bättre kan vi anpassa monter efter kundens behov och mål med mässan.